Eski Bilgisayar Nasıl Değerlendirilir ?

BossHD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben önceden de konu açmıştım boyle fotoğraf at demiştiniz ben de şimdi bu eski 15 yaşında galiba ama 2008 en son güncelleme nasıl değerlendirebilirim? Oyun bilgisayarı toplamak istiyordum katkısı olur mu?

478 pin sanırım sistem. Bu sistemin parçalarıyla bir şey yapılmaz. Para da etmez. Çoluk çocuğa oyuncak olur anca.

Soğutucu fanını çıkartıp kendine vantilatör yapabilirsin. Veya işlemci izin veriyorsa 5 GHz 1.6v verip ne olacağına bakabilirsin. Ya da ekran kartında afterburner ile voltaj kontrolünü açıp 0.5v verip çılgın bir O.C yapmayı deneyebilirsin. Ya da bir sopa alıp bütün kasıp donmaları için bir güzel stres atarsın. Ya da içine kolonya döküp açık alanda ateşe verirsin. Ya da...

Tamam tamam bitti.

Ya da tüm bunların dışında 3-5 ay daha elinde tutup antika olarak 10 katı fiyatına satabilirsin

Parçalarını söküp tak zevkli oluyor. Ben öyle yapıyorum kurcalıyorum falan dene istersen.

Neredeyse her evde eski püskü duran bir bilgisayar. Neden ve niçin alınsın?

arkadaşa katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…