Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2019 #11 Termal macun yerine fıstık ezmesi sürebilirsiniz. Aklıma başka gelmedi
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2019 #12 Maalesef fıstık ezmesi yok ama sonuçları az çok tahmin ediyorum diş macunu sayesinde pöfür pöfür esti işlemcim teşekkürler@Crystal Castles Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 59,6 KB · Görüntüleme: 145 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2019
Maalesef fıstık ezmesi yok ama sonuçları az çok tahmin ediyorum diş macunu sayesinde pöfür pöfür esti işlemcim teşekkürler@Crystal Castles
Millerogness Kilopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 834 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Sektörü 19 Haziran 2019 #13 Sağlıklı dereceler içinde maksimum hız aşırtma denemesi yapabilirsiniz mesela eğer amacınız çöpe atmak değilse.
Sağlıklı dereceler içinde maksimum hız aşırtma denemesi yapabilirsiniz mesela eğer amacınız çöpe atmak değilse.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Haziran 2019 #14 Millerogness dedi: Sağlıklı dereceler içinde maksimum hız aşırtma denemesi yapabilirsiniz mesela eğer amacınız çöpe atmak değilse. Genişletmek için tıkla... Amacı çöpe atmak [emoji1787]
Millerogness dedi: Sağlıklı dereceler içinde maksimum hız aşırtma denemesi yapabilirsiniz mesela eğer amacınız çöpe atmak değilse. Genişletmek için tıkla... Amacı çöpe atmak [emoji1787]
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2019 #15 Millerogness dedi: Sağlıklı dereceler içinde maksimum hız aşırtma denemesi yapabilirsiniz mesela eğer amacınız çöpe atmak değilse. Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle çöpe atmak değil, zaten maksimum OC'li kullanıyorum. 2.50 GHz'den 3.20'ye stabil bir şekilde çıkarttım. İsterseniz SS atayım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2019
Millerogness dedi: Sağlıklı dereceler içinde maksimum hız aşırtma denemesi yapabilirsiniz mesela eğer amacınız çöpe atmak değilse. Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle çöpe atmak değil, zaten maksimum OC'li kullanıyorum. 2.50 GHz'den 3.20'ye stabil bir şekilde çıkarttım. İsterseniz SS atayım.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Haziran 2019 #16 Termal macun yerine Nutella sürüp işlemciyi kasa fanıyla soğutmak.
Crystal Castles Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 321 Çözümler 2 19 Haziran 2019 #17 D. Deniz MARANGOZ dedi: Malesef fıstık ezmesi yok ama sonuçları az çok tahmin ediyorum diş macunu sayesinde pöfür pöfür esti işlemcim teşekkürler@Crystal Castles Genişletmek için tıkla... Ne demek.
D. Deniz MARANGOZ dedi: Malesef fıstık ezmesi yok ama sonuçları az çok tahmin ediyorum diş macunu sayesinde pöfür pöfür esti işlemcim teşekkürler@Crystal Castles Genişletmek için tıkla... Ne demek.
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2019 #18 Ribozom dedi: Termal macun yerine Nutella sürüp işlemciyi kasa fanıyla soğutmak. Genişletmek için tıkla... Hemen efendim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2019
Ribozom dedi: Termal macun yerine Nutella sürüp işlemciyi kasa fanıyla soğutmak. Genişletmek için tıkla... Hemen efendim.
Millerogness Kilopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 834 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Sektörü 19 Haziran 2019 #19 D. Deniz MARANGOZ dedi: Hayır kesinlikle çöpe atmak değil, zaten maksimum OC'li kullanıyorum. 2.50 GHz'den 3.20'ye stabil bir şekilde çıkarttım. İsterseniz SS atayım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok o zaman tabii ki, ben böyle bir sistem toplayıp hız aşırtmayı falan öğrenmek istiyordum hemen aklıma bu geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2019
D. Deniz MARANGOZ dedi: Hayır kesinlikle çöpe atmak değil, zaten maksimum OC'li kullanıyorum. 2.50 GHz'den 3.20'ye stabil bir şekilde çıkarttım. İsterseniz SS atayım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok o zaman tabii ki, ben böyle bir sistem toplayıp hız aşırtmayı falan öğrenmek istiyordum hemen aklıma bu geldi.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2019 #20 İşlemcinin üstüne mıknatıs koyup soğutmayı takmayı dener misin? (Takılırsa performansını merak ediyorum)
İşlemcinin üstüne mıknatıs koyup soğutmayı takmayı dener misin? (Takılırsa performansını merak ediyorum)