Eski bilgisayar server yapılır mı?

Canhan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, eski bilgisayarımı hosting olarak kullanmayı düşünüyorum. Bir web sitesi açıp domaini de bu bilgisayara bağlamayı planlıyorum bir sorun yaratır mı? Görüşlerinizi bekliyorum.

Bunun için hem iyi internetiniz hem de kesintisiz elektriğe ihtiyacınız var. Onlara masraf etseniz bile eski dediğiniz bilgisayarda kurduğunuz siteye bir anda yüklenirlerse düşme ihtimalide var. Özelliklerini bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. Hazır hosting almak daha mantıklı.

Merhaba arkadaşlar, eski bilgisayarımı hosting olarak kullanmayı düşünüyorum. Bir web sitesi açıp domaini de bu bilgisayara bağlamayı planlıyorum bir sorun yaratır mı? Görüşlerinizi bekliyorum.

Eski bilgisyarlar ısınınca performans düşmesi vs olabilir, sistemi zorlayacak bir şey yapmazsan bence çok sorun olmaz arada bir res gerekebilir ama, macun yenilersen yine uzun ömürlü olur.

Çok önemli bir site değilse yapılabilir.

Elektrik faturasına etkisini hesapla, hosting satın almaktan daha uyguna geliyorsa kullanılabilir aslında.

hosting daha mantıklı ama yüksek disk kapasitesi gerekli biraz pahlı oluyor öylede varmı uyguna wordpress hosting almalık yer varmı

Son düzenleme:
Hocam hostinge aylık 30 tl vermek daha iyidir o eski pc kim bilir ne kadar elektrik harcayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…