Eski bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat bilgisayarımın anakartı bozuk olduğu için BIOS'a giremiyorum ve boot tuşlarına bassamda çalışmıyor. Eski bilgisayarımın içindeki HDD de işletim sistemi yok, o yüzden setup.exe ile format da atamıyorum. Nasıl format atabilirim?
Eski bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat bilgisayarımın anakartı bozuk olduğu için BIOS'a giremiyorum ve boot tuşlarına bassamda çalışmıyor. Eski bilgisayarımın içindeki HDD de işletim sistemi yok, o yüzden setup.exe ile format da atamıyorum. Nasıl format atabilirim?
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
Muhtemelen bir şeyi yanlış yapıyor anakart bozuk olsa sistem çalışır mı yahu.
Boot menusune ya da BIOS'a girmek için hangi tuşu kullanıyosunuz
Ayrıca bahsettiğiniz setup exe ne? Format öyle atılmıyor.
Bende olan durum var sanırsam BIOS'a girmiyor ama bilgisayar çalışıyor. Genelde bu problemler BIOS yandıktan sonra yeniden BIOS yazdırma durumlarında oluyor.
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
Olmaz hocam işletim sistemi olmak zorunda. Ama başka bir bilgisayar varsa ve içinde işletim sistemi olursa olur oradan ayarlarsınız ama benim tavsiyem bu yöntemle kurmamanız. Başka bir bilgisayarda işletim sistemi varsa USB ile format atın
Muhtemelen bir şeyi yanlış yapıyor anakart bozuk olsa sistem çalışır mı yahu.
Boot menusune ya da BIOS'a girmek için hangi tuşu kullanıyosunuz.
Ayrıca bahsettiğiniz setup exe ne? Format öyle atılmıyor.
Bende olan durum var sanırsam BIOS'a girmiyor ama bilgisayar çalışıyor. Genelde bu problemler BIOS yandıktan sonra yeniden BIOS yazdırma durumlarında oluyor.
Olmaz hocam işletim sistemi olmak zorunda. Ama başka bir bilgisayar varsa ve içinde işletim sistemi olursa olur oradan ayarlarsınız ama benim tavsiyem bu yöntemle kurmamanız. Başka bir bilgisayarda işletim sistemi varsa USB ile format atın.