3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 31 Ocak 2022 #11 EmirYG dedi: Boş HDD'yi başka bir bilgisayara taksam olur mu? Evet PS2 klavyem yok maalesef. Genişletmek için tıkla... PS2 dönüştürücü alın 5, 10 TL gibi bir şey fiyatları BIOS ve boot menüsüne girmeme sebebin BIOS da USB keyboard Support'un kapalı olması olabilir.
EmirYG dedi: Boş HDD'yi başka bir bilgisayara taksam olur mu? Evet PS2 klavyem yok maalesef. Genişletmek için tıkla... PS2 dönüştürücü alın 5, 10 TL gibi bir şey fiyatları BIOS ve boot menüsüne girmeme sebebin BIOS da USB keyboard Support'un kapalı olması olabilir.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #12 cilgincocuk34 dedi: Muhtemelen bir şeyi yanlış yapıyor anakart bozuk olsa sistem çalışır mı yahu. Boot menusune ya da BIOS'a girmek için hangi tuşu kullanıyosunuz Ayrıca bahsettiğiniz setup exe ne? Format öyle atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u Rufus ile yazdırıp içine bakarken görürsünüz setup.exe var içinde
cilgincocuk34 dedi: Muhtemelen bir şeyi yanlış yapıyor anakart bozuk olsa sistem çalışır mı yahu. Boot menusune ya da BIOS'a girmek için hangi tuşu kullanıyosunuz Ayrıca bahsettiğiniz setup exe ne? Format öyle atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u Rufus ile yazdırıp içine bakarken görürsünüz setup.exe var içinde
EmirYG Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #13 393060 dedi: PS2 dönüştürücü alın 5, 10 TL gibi bir şey fiyatları BIOS ve boot menüsüne girmeme sebebin BIOS da USB keyboard Support'un kapalı olması olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum fakat PS2 klavye denediğim zamanda girilmemişti diye hatırlıyorum.
393060 dedi: PS2 dönüştürücü alın 5, 10 TL gibi bir şey fiyatları BIOS ve boot menüsüne girmeme sebebin BIOS da USB keyboard Support'un kapalı olması olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum fakat PS2 klavye denediğim zamanda girilmemişti diye hatırlıyorum.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 31 Ocak 2022 #14 Kick Furkanowski dedi: Hocam Windows'u Rufus ile yazdırıp içine bakarken görürsünüz setup.exe var içinde. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum hangi setup exe dosyası teşekkür ederim yanıtladığınız için. @EmirYG normalde önermiyorum ama recovery denedin mi?
Kick Furkanowski dedi: Hocam Windows'u Rufus ile yazdırıp içine bakarken görürsünüz setup.exe var içinde. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum hangi setup exe dosyası teşekkür ederim yanıtladığınız için. @EmirYG normalde önermiyorum ama recovery denedin mi?
EmirYG Centipat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #15 cilgincocuk34 dedi: Bende diyorum hangi setup exe dosyası teşekkür ederim yanıtladığınız için. @EmirYG normalde önermiyorum ama recovery denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat içinde işletim sistemi olmadığı için çalışmaz diye düşünüyorum.
cilgincocuk34 dedi: Bende diyorum hangi setup exe dosyası teşekkür ederim yanıtladığınız için. @EmirYG normalde önermiyorum ama recovery denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat içinde işletim sistemi olmadığı için çalışmaz diye düşünüyorum.