SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #11 TheHub dedi: Hocam ye 160'ı zaten geçenlerde yeni 8.1'den 10'a geçtim en son 189'du diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bayağıdır Steam'a girmiyor ama evet daha ortalama 5-6 ay kadar zaman var.
TheHub dedi: Hocam ye 160'ı zaten geçenlerde yeni 8.1'den 10'a geçtim en son 189'du diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bayağıdır Steam'a girmiyor ama evet daha ortalama 5-6 ay kadar zaman var.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.175 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Temmuz 2023 #12 Net 2016 LTSB.
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #13 Üst seviye sistemimde bile W10 Home kullanıyorum. Home tavsiye ederim. Ama tek koşul HDD'ye sakın kurma. İşkence çekersin.
Üst seviye sistemimde bile W10 Home kullanıyorum. Home tavsiye ederim. Ama tek koşul HDD'ye sakın kurma. İşkence çekersin.
balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 914 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #14 Emrepkr dedi: Üst seviye sistemimde bile Windows 10 Home kullanıyorum. Home tavsiye ederim. Ama tek koşul HDD'ye sakın kurma. İşkence çekersin. Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur eski PC HDD'ye kurulacak. Teru dedi: Net 2016 LTSB. Genişletmek için tıkla... Peki dosyanin linkini atabilir misiniz hocam kurulum ayni diger paketler gibi yapılıyor değil mi?
Emrepkr dedi: Üst seviye sistemimde bile Windows 10 Home kullanıyorum. Home tavsiye ederim. Ama tek koşul HDD'ye sakın kurma. İşkence çekersin. Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur eski PC HDD'ye kurulacak. Teru dedi: Net 2016 LTSB. Genişletmek için tıkla... Peki dosyanin linkini atabilir misiniz hocam kurulum ayni diger paketler gibi yapılıyor değil mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.175 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Temmuz 2023 #15 balisus dedi: Peki dosyanin linkini atabilir misiniz hocam kurulum ayni diger paketler gibi yapılıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Kurulumu daha kısa sürüyor. Rahat. Sürücüleri genel olarak otomatik algılıyor. Dosyayı Bobpony sitesinden indirebilirsin. Sonradan dili Türkçe yaparsan sorun olmaz.
balisus dedi: Peki dosyanin linkini atabilir misiniz hocam kurulum ayni diger paketler gibi yapılıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Kurulumu daha kısa sürüyor. Rahat. Sürücüleri genel olarak otomatik algılıyor. Dosyayı Bobpony sitesinden indirebilirsin. Sonradan dili Türkçe yaparsan sorun olmaz.