Emre0606 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 1.061 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #11 Kardeşim Amd Phenom işlemciler hakkında bir bilgim yok o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Nette satanlar vardır belki onlara da bakarak az çok fiyat belirlersin herhalde.
Kardeşim Amd Phenom işlemciler hakkında bir bilgim yok o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Nette satanlar vardır belki onlara da bakarak az çok fiyat belirlersin herhalde.
daredeviltr Kilopat Katılım 10 Ekim 2013 Mesajlar 56 7 Nisan 2015 #12 @Emre0606 , teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Emre0606 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 1.061 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #13 Birde yeni bir konu açarsan daha iyi olur. Burada biraz zor yani bilgi alman arkadaşın konusunu da engellememiş oluruz.
Birde yeni bir konu açarsan daha iyi olur. Burada biraz zor yani bilgi alman arkadaşın konusunu da engellememiş oluruz.
BlackGhost Hectopat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #14 Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama anakart kasaya aığdımı acaba. Micro ATX için sorun çıkarmadıysa anakartı ona göre alacağım. Teşekkürler. Kasa yapısını bir bilsem
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama anakart kasaya aığdımı acaba. Micro ATX için sorun çıkarmadıysa anakartı ona göre alacağım. Teşekkürler. Kasa yapısını bir bilsem
TechnoMan46 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.368 Makaleler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #15 BlackGhost dedi: Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama anakart kasaya aığdımı acaba. Micro ATX için sorun çıkarmadıysa anakartı ona göre alacağım. Teşekkürler. Kasa yapısını bir bilsem Genişletmek için tıkla... Konuyu açtım ancak maddi sıkıntılardan bunu gerçekleştiremedim. O yüzden ne dersem boş.
BlackGhost dedi: Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama anakart kasaya aığdımı acaba. Micro ATX için sorun çıkarmadıysa anakartı ona göre alacağım. Teşekkürler. Kasa yapısını bir bilsem Genişletmek için tıkla... Konuyu açtım ancak maddi sıkıntılardan bunu gerçekleştiremedim. O yüzden ne dersem boş.