Eski Bilgisayara Windows 11 Yüklenir mi?

Aslında diğer bilgisayarlara da SSD ve RAM takviyesi yapılırsa 2012 üstü modellerde gayet sağlıklı çalışır.
Evet çalışır ancak, sonuca bakmak lazım. Takviye yapmadan yenilemeden çalışmıyor. Eski bilgisayara neden yatırım yapsın? @491824 hocama katılıyorum.

Bu alıntılarımda yanlış bilgi veriyorsunuz eğer arkadaşın sisteminde SSD ve yeterli RAM varsa rahatlıkla bypass yöntemiyle yüklenir yanlış bilgi vermeyin.

Arkadaşım bypass sağlıklı değildir çünkü 9 yıllık işlemcide Windows 11'i sağlıklı çalıştıramazsınız kurduğunuza bin pişman olursunuz. Sizin yüzünüzden uyarı yedim moderatör olmak istiyorum. Lütfen siz yanlış bilgilendirmeyin.

Ben moderatörlere geri cevap yazıp durumu anlattım. Uyarımı direkt olarak kaldırdılar.

Normalde Windows 11in ilk beta sürümünü 5200rpm hddye yüklemiştim gayet iyi çalışıyordu. 21h2 kararlı ve sonra ki sürümler yükleyince hddnin anası ağladı. Ssdye geçtim yine de Windows 11 sağlıklı çalışmıyor.

İlk beta sürümün Windows 10'dan farkı neredeyse yoktu. ESKİ BİLGİSAYAR WİNDOWS 11 KULLANAMIYOR. Bu kadar basit ya.

Bir SSD kaç para olmuş. RAM takviyesi 700 TL en ucuz (8 GB).

120 GB SSD gayet iş görür piyasadaki en ucuz SSD 224 TL

Qcell Game Master 120 Gb Ssd Sata3 550-500 Okuma-yazma Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

En ucuz 8 GB RAM 700 TL değil

DDR4 RAM bile 440 TL Kingston 8GB 2666MHz DDR4 CL19 Notebook Ram KVR26S19S8/8 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

En ucuz 8 GB DDR3 RAM 343 TL Kingston Ram Ddr3 8 GB Laptop 1600 MHz Fiyatı ve Yorumları - Trendyol

DDR3 ve 120 GB SSD masrafını toplasak 568 TL yapıyor.

Sizin verdiğiniz bilgi asıl yanlış. Ben işlem yapmadan ne olacağını söyledim.
Tpm 2.0 çipi yüzünden kurulamayacağını söylüyorsunuz bypass yöntemiyle kurulabilir bu bilgi yanlıştır

Orada işlem dediğim şey SSD ve RAM değişim işlemi. TPM 2.0 olmadan da orijinal ISO'ya işlem yapılmadan kurulamaz. 120 GB SSD kime yetecek? Ayrıca her RAM aynı değil. Benim bilgisayarımın desteklediği RAM 700 TL idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…