Eski Bilgisayara Windows 11 Yüklenir mi?

Rufus programı ile kurulumda herhangi bir işlem yapmadan TPM çipi atlatılabiliyor 120 GB SSD'yi alırsın eski HDD'yi de CD-ROM bölümüne ek kızak alıp takarsın Windows'u SSD'ye verileri HDD'ye depolarsın bu kadar basit siz hangi RAM'i aldınız eski sistemlerin çoğu DDR3 RAM ile çalışıyor.

Bypass sağlıklı değil evet fakat sistem takviyeli olunca gayet rahat ve akıcı çalışıyor diğer SSD de Windows 11 kurduğuma pişman da olmadım tek sıkıntısı Windows 11'in sinir bozucu birkaç bugları ve animasyonları bazen kasma yapıyor bunun dışında gayet rahat çalışıyor uyarı almanız da sizin sorununuz TPM çipi olmadan asla yüklenemeyeceğini söylemişsiniz bu yanlış bilgidir.

(TPM2.0 olmadığı için orijinal ISO dosyasını yükleyemezsiniz.)

Son düzenleme:
Rufus programı da bypass yapıyor. Sizin oradan özel olarak "Extended İnstallation" olarak seçmeniz ve TPM çipini iptal etmeniz gerekiyor. Ben DDR4 RAM kullanıyorum. Kendi aldığım RAM bilgisayar ile uyumlu çalışmadı. Hâlbuki tüm Cl değerleri vs. aynıydı. Lenovo'nun kendi RAM'ini aldım.

Benim yazdığımda yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. Orijinal ISO dosyasına müdahale edip içerisindeki TPM'i silmiyor muyuz yani orijinalliğini bozmuyor muyuz? Müdahale edilen bir ISO benim için orijinal değildir.

Hayır bypass yapmak orijinalliği bozmaz sadece içerdiği kısıtlamaları kaldırır. ISO dosyasının ayarlarını bozmuyor. Windows 10'u TPM çipi olmadan nasıl kuruyorsanız Windows 11'i de kısıtlamaları kalkdığı için aynı şekilde kuruyoruz.

Son düzenleme:

Sizin sisteminizde uyum sağlamamış olabilir sonuçta DDR4 RAM'iniz var DDR4 daha üst nesil onun için bir şey diyemem ben DDR3 RAM'i araştırıp almıştım direk almamıştım.

Çöp uygulamaları kaldırmakla uğraşmak yerine 2016 LTSB kurun. Tecrübe ile sabit.

O sürümde koyu mod yok bazen sürücüler sıkıntı çıkartabiliyor onun da bu yönü kötü.

O sürümde koyu mod yok bazen sürücüler sıkıntı çıkartabiliyor onun da bu yönü kötü.
Lisanssız kullanıyorum. Etkinleştir yazısı var tek. Koyu mod olmasa da zaten kişiselleştirilmediği zaman ayarlar hariç görev çubuğu ve başlat menüsü siyah görünüyor. 2011 çıkışlı Dell laptopta gayet rahat kullanıyorum. Normalde aşırı ısınırdı ama bunu kurduğumdan beri yeni laptop gibi oldu. Isınmıyor. FPS de iyi.

Başlat menüsü görev çubuğu onlar siyah ama pencerelerde koyu mod olmadığı için gece bakarken gözleri yorar onun yerine 1809 LTSC daha mantıklı 2016 sürümü sürücülerde sıkıntı çıkartabiliyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…