erdemakgül Femtopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Yeni bilgisayarımda hard disk bozuldu. Eski bilgisayarımdaki hard diski yeni bilgisayarıma takmak istiyorum. Adım adım nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Yeni bilgisayarımda hard disk bozuldu. Eski bilgisayarımdaki hard diski yeni bilgisayarıma takmak istiyorum. Adım adım nasıl yaparım?
Teymen_06 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #2 erdemakgül dedi: Yeni bilgisayarımda hard disk bozuldu. Eski bilgisayarımdaki hard diski yeni bilgisayarıma takmak istiyorum. Adım adım nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarının BIOS'u eski ise tekrar formart atman gerek GPT olarak eğer değilse kabloları sök sökerken nasılsa aynı o şekilde takabilirsin zaten 2 tane kablo var. Artı 0 Eksi
erdemakgül dedi: Yeni bilgisayarımda hard disk bozuldu. Eski bilgisayarımdaki hard diski yeni bilgisayarıma takmak istiyorum. Adım adım nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarının BIOS'u eski ise tekrar formart atman gerek GPT olarak eğer değilse kabloları sök sökerken nasılsa aynı o şekilde takabilirsin zaten 2 tane kablo var.