Eski bilgisayardaki SSD virüs getirir mi?

Gablanify

Hectopat
Eski kasamda 3 SATA SSD vardı ve hiç crack kullanmadım Steam üzerinden takıldım. Sadece TLauncher indirmiştim belki oradan bulaşmış olabilir, içinde önemli bilgilerim var onları şu anki kasama bağlarsam içinde virüs varsa bu bilgisayara da bulaşır mı? O SSD'lerdeki bilgilerimi alıp bu bilgisayara taşıyacağım daha sonra disklerin içine tek tek CTRL-a yaparak sileceğim. Birinin içinde Windows var bu sıkıntı yapar mı?

kaspersky ile tam tarama yapabilirsiniz.

O Windows belki siz o SSD'nin içine Windows kurulumu yaptığınızdan dolayı orada kalmış olabilir. İçine baktınız mı? Eğer Windows'un dosyalarıyla aynıysa problem olmaz. 1 tanesi bile değişik ise virüslü olabilir.

Minecraft kendi sitesinde indirseniz bile virüslü değildir. Bende kullanıyorum bir sorun teşkil etmiyor. Onun dışında virüs bulaşacağını sanmam. Eğer çok eski değilse sanmıyorum. Aslında çok eski de olsa içinde herhangi bir virüslü bir şey yoksa bulaşmaz.

Kasa zamanının Gaming kasasıydı ömrü dolmuştu o yüzden SSD'leri çıkardım içinden. Oradaki Windows 10 Pro, bu kasadaki Windows 11 Pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…