Eski bilgisayardaki trojan Wi-Fi'den diğer cihazlara geçer mi?

hasan97

Picopat
Daha fazla  
1.5 yıl önceki laptopumda trojan truva atı vardı ve gidip format attırıp satmıştım. Şimdi Wi-Fi'den telefonuma evdeki tablete başka telefonlara geçmiş olabilir mi? Ayrıca yeni bir PC almayı düşünüyorum, alınca o PC'ye de virüs girer mi?

Media server oluşuyor geçme ihtimali vardır yani güvenmediğiniz Wi-Fi'lere bağlanmayın. En sağlıklısı firmanızın müşteri hizmetlerine danışmak olacaktır.

Teoride mumkun, pratikte endiselenmene gerek yok. Normal ev kullanicisinin network'unde kullandigi farkli isletim sistemlerinin hepsine sizip da veri cikisi saglayacak malware gelistirmek astari yuzunden pahaliya mal olacak bir islem. Bunu birak finans kuruluslari, askeri yazilim gelistirenler dusunsun.

Online bir sistemde %100 kesinlikle tehdit unsuru olmadigini asla bilemezsin, fisi cekmen gerekiyor.

Trojanın türüne bağlı.

Truva atıydı başka, var mıydı hatırlamıyorum.

Fiş derken?

Media server oluşuyor geçme ihtimali vardır yani güvenmediğiniz Wi-Fi'lere bağlanmayın. En sağlıklısı firmanızın müşteri hizmetlerine danışmak olacaktır.

Müşteri hizmetlerini arayıp ne diyebilirim ki?
Bu arada Kaspersky ile tarattım telefonu fakat temiz çıktı. Herhangi bir belirti yok zaten virüsle ilgili. Biraz paranoyak davranıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…