Eski Bilgisayarı Güçlendirme

Öneri ekran kartı vb?

• gt630 (kepler)

Oy: 8 100,0%
  • gt430

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8
Bu yuzden dediginiz gibi ekran kartindan performans az alinirsa? İslemciye para vermek istemiyorum internetten baktigima gore 3.2 ghz ye kadar cikiyor.

Elbette ekran kartından az performans alacaksın, çünkü işlemcin zayıf. Bir yerden başlamak gerek. Monitör çözünürlüğün 1440*900 ya da 1366 *768 ise ekran kartı coşturur zaten meraklanma. Gerçi ne taksan o sisteme coşturur.
Yakın zamanda diğer bileşenleri de yenilemek lazım.

1440*900 benim moniter cozunurlugu..peki gt630 2gb 64 bit aliyimmi?onerirmisiniz.

• Hocam artık o sisteme yatırım yapmak gereksiz olur. O sistemi bir kenara bırakıp yavaştan sistem toplamaya yönelin ve ilk olarak şu 3 ' lüyü alabilirsiniz.

İntel G3258 İşlemci
Asus H81M-Plus Anakart
Gskill 1600 Mhz 4 GB DDR 3 CL9 Bellek

• Ekran kartını sonradan alabilirsiniz biraz bütçenizi biriktirin derim. Şimdilik eski kasanızı kullanın ve PSU markasını ve verdiği Watt değerlerini yazınız. HDD olarakta eski sisteminizdeki HDD şimdilik idare eder diye düşünüyorum.

Arkadaşlar kuzenim yeni ekran kartı aldı kendisininkini bana verdi .Radeon hd 4650 ama ekran kartını taktığımda fan çalışıyor , görüntü yok , anakarttan bip sesi gelmiyor.Yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…