Eski Bilgisayarı Upgrade Etme?

Mustafa Tanis

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Lise Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Sisteme pek para yatırmak istemiyorum. Kullandığım sistemi upgrade yapmak istiyorum yavaş yavaş. Sistem özelliklerim:
İntel Pentium E6600 - 775 LGA
Asus P5G41C-M LX Anakart
DDR3 2GB Kingston Bellek
Evet arkadaşlar sistemim bu. Bu bilgisayarı upgrade etmek istiyorum. Bilgisayara para yatırmayı çok sevmem. İşimi görüyor fakat oyunlarda ekran kartım da olmadığından dolayı zevk alarak oynayamıyorum.
GT730 DDR3 2GB 128 Bit - GT740 DDR3 2GB 128 BİT.
Bu iki ekran kartı arasındaki farklar nelerdir? Anakartım kaldırırmı? Güç kaynağım Zenon marka 300w kaldırırmı yoksa yeni almak mı gerekir? Birde anakartım DDR2 Ve DDR3 barındırıyor çift bir şekilde. DDR3 maksimum kaç gb bellek takılabilir? Birde işlemci için soğutucu var mıdır? Stok fanın ömrü bitmiş gibi sanırım.
Evet arkadaşlar uzun oldu kusuruma bakmayın. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekran kartı alıcam diyosanız, R7 260x veya r7 250 işinizi görücektir fazlasıyla.

İşlemcim darboğaz yapar mı? Güç kaynağı yeterli olurmu?

Psuyu 80 plus 400 w bi psu yapmanız yeterli olucaktır fakat o sisteme fazla yatırım yapmayın. Ona alınacak en iyi kart r7 250 olur.Gt 730 oyun amaçlı bi kart değildir onu söyleyeyim benim düşüncem en iyisi bi r7 240 alman 300w psuda rahatlıkla çalışır.

Oda çok eski bir karta benziyor açıkçası.

R serisinin en eski kartı fakat o bile bf4 açıyor küçüksencek bi kart değil ve fiyatına göre güzel sistemine fazla yatırım yapma derim

R7 260x bir üst modeli fakat çağ atlamış gibi olursun sanki tabi gddr3 modelini alıcaksan eğer r7 250 nin gddr5 modelini alırsan pek fazla fark yok fakat çok daha üstün r7 260 ama senin sistemine en iyi r7 250 gider gibime geldi hocam.

Sanırım yeni sistem toplamak en mantıklısı. Herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…