3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 21 Mart 2021 #71 342746 dedi: 8.1 tamam, neyse de XP ve Vista bu devirde kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Kullanır bal gibi de. Driver sorunu yaşayan 8.1'e geçemiyor. Vista gibi görünümlü Windows yok.
342746 dedi: 8.1 tamam, neyse de XP ve Vista bu devirde kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... Kullanır bal gibi de. Driver sorunu yaşayan 8.1'e geçemiyor. Vista gibi görünümlü Windows yok.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 21 Mart 2021 #72 374025 dedi: Windows Vista'da extended kernel var siz Vista düşmanlığından başka bir şey bilmiyorsunuz. 7 fanboyları da dahil ama XP fanboyları iyi. Windows Vista Yandex tarayıcı ile sorunsuz kullanıyor K-Meleon da dahil. Genişletmek için tıkla... Belki adam Yandex sevmiyor?
374025 dedi: Windows Vista'da extended kernel var siz Vista düşmanlığından başka bir şey bilmiyorsunuz. 7 fanboyları da dahil ama XP fanboyları iyi. Windows Vista Yandex tarayıcı ile sorunsuz kullanıyor K-Meleon da dahil. Genişletmek için tıkla... Belki adam Yandex sevmiyor?
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 21 Mart 2021 #73 AJFA dedi: Ben ne olursa olsun internetteki düzenlenmiş Windows'ları kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum kimseye. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesi de mi?
AJFA dedi: Ben ne olursa olsun internetteki düzenlenmiş Windows'ları kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum kimseye. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesi de mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #74 439902 dedi: Microsoft'un kendi sitesi de mi? Genişletmek için tıkla... AJFA dedi: Ben ne olursa olsun internetteki düzenlenmiş Windows'ları kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum kimseye. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Microsoft'un sitesinden indirilebilir. Windows zaten onların, bunu sormanız bile tuhaf.
439902 dedi: Microsoft'un kendi sitesi de mi? Genişletmek için tıkla... AJFA dedi: Ben ne olursa olsun internetteki düzenlenmiş Windows'ları kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum kimseye. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Microsoft'un sitesinden indirilebilir. Windows zaten onların, bunu sormanız bile tuhaf.
3 374025 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 733 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #75 The G.O.A.T dedi: Chrome kullanacaksa sadece o 1GB kullanır. Genişletmek için tıkla... Sizde 8 GB veya 4 GB RAM varsa o kadar kullanır. Chrome otomatik ayarlıyor. iUgur dedi: Ben Windows 8.1'i 3GB RAM'de zor kullanıyorum 1GB RAM'de düşünemiyorum bile. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM ile akıyor Core 2 Duo işlemcide. LUCIFER66 dedi: 1 GB RAM ile Windows 7 bile zar zor kullanılır. Genişletmek için tıkla... Yo ben Ultimate'yi kullandım zar zor değil.
The G.O.A.T dedi: Chrome kullanacaksa sadece o 1GB kullanır. Genişletmek için tıkla... Sizde 8 GB veya 4 GB RAM varsa o kadar kullanır. Chrome otomatik ayarlıyor. iUgur dedi: Ben Windows 8.1'i 3GB RAM'de zor kullanıyorum 1GB RAM'de düşünemiyorum bile. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM ile akıyor Core 2 Duo işlemcide. LUCIFER66 dedi: 1 GB RAM ile Windows 7 bile zar zor kullanılır. Genişletmek için tıkla... Yo ben Ultimate'yi kullandım zar zor değil.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #76 374025 dedi: Sizde 8 GB veya 4 GB RAM varsa o kadar kullanır. Chrome otomatik ayarlıyor. 2 GB RAM ile akıyor Core 2 Duo işlemcide. Yo ben Ultimate'yi kullandım zar zor değil. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel hortlattınız konuyu yalnız. Bu konu 21 Mart'ta sona ermişti ve ben yeni PC aldım.
374025 dedi: Sizde 8 GB veya 4 GB RAM varsa o kadar kullanır. Chrome otomatik ayarlıyor. 2 GB RAM ile akıyor Core 2 Duo işlemcide. Yo ben Ultimate'yi kullandım zar zor değil. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel hortlattınız konuyu yalnız. Bu konu 21 Mart'ta sona ermişti ve ben yeni PC aldım.