Eski binaları yıkamaz mıyız?

Kentsel dönüşüm projeleri bu yüzden var zaten, eski binaları yıkıp yerine yenilerini yapmak için, fakat sizin dediğiniz gibi değil. Yine apartman dikiyorlar. Türkiye'de sadece müstakil evlerden oluşan tatlı mahalleler de var ama bunlar genelde sahil kenarında olan pahalı yerler oluyor, çoğu şehrimizin temellendirmesi ve yerleştirmesi kötü olduğu için dediğiniz şeyi yapmak çok zahmetli ve para gerektiren bir iş.

Boş arsalara bina yapmak yerine eski binaları yıkıp yenilerini yapabilirler de.

Hocam, bina olmaz. Zaten ülkede düzgün bina yapan biri yok. Toki bile iğrenç yapıyor.

Dostum biz binalardan kurtulmak istiyoruz.

Ya da cumhurbaşkanı olup yapabiliriz veya şirket açıp yapabiliriz reklamını yapıp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün değil. Yapamazsınız.

Peki nedenmiş cevaplar mısın?

Sana onun cevabını verdim zaten ülkemiz dağlık çok fazla müstakil ev yapamazsın veya sürekli kentsel dönüşüm yapamazsın bütçe sıkıntılı.

Amerika çok mu düz düz olabilirde Amerika'da dağlık çoğu ülke dağlık ama yapabiliyor nüfus konusunu boş ver çözeriz konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adama bak sanki Cities Skylines oynuyor. Amerika'ya da iki atom bombası salla bütün hepsi dize gelsin.

Hayır, nasıl yapmayı düşünüyorsun? 40-60 yaş aralığı emekli bir aileyi evinizi yıkacağız dediğini düşünsene, insanlar niye düzenini bozsun ki? Tabii bu durumdan memnun olduğum anlamına gelmiyor.

Hocam bir mimar olarak söylediğinize gülebiliyorum sadece işin içinde olmadan dışarıdan konuşması gerçekten kolay oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…