Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Benim eski bir BIOS var, buna nasıl format atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2021
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 8 Ekim 2021 #21 Osman Dayan dedi: Ha yanı format atılacak USB'ye basacağım sonrada. Genişletmek için tıkla... Seç bas ISO seç MBR olarak yazdır sonra BIOS'ta çıkacak USB. Artı 0 Eksi
Osman Dayan dedi: Ha yanı format atılacak USB'ye basacağım sonrada. Genişletmek için tıkla... Seç bas ISO seç MBR olarak yazdır sonra BIOS'ta çıkacak USB.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ekim 2021 #22 Bu rehber açık ve net: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sen yine videoda anlttığım gibi MBR seçeceksin. Bu kadar. Artı 0 Eksi
Bu rehber açık ve net: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sen yine videoda anlttığım gibi MBR seçeceksin. Bu kadar.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 8 Ekim 2021 #23 Recep Baltaş dedi: Bu rehber açık ve net: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sen yine videoda anlttığım gibi MBR seçeceksin. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam arkadaş bilmiyor anlatamadik. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu rehber açık ve net: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sen yine videoda anlttığım gibi MBR seçeceksin. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam arkadaş bilmiyor anlatamadik.
KS KS Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #24 Dean.308 dedi: Sağ ol hocam arkadaş bilmiyor anlatamadik. Genişletmek için tıkla... Flash bellek hazır ama nasıl format atacağım? Bilgisayara taktım Flash belleği Boot Device Priority basıyorum ama flash bellek görünmüyor. Recep Baltaş dedi: Bu rehber açık ve net: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sen yine videoda anlttığım gibi MBR seçeceksin. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... MBR yaptım. Hangisine basmalıyım. MBR yaptım. Osman Dayan dedi: Flash bellek hazır ama nasıl format atacağım? Bilgisayara taktım Flash belleği Boot Device Priority basıyorum ama flash bellek görünmüyor. MBR yaptım. Hangisine basmalıyım. MBR yaptım. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama yapamadım. Dosya Ekleri 16336898002886765596481355516880.jpg 196,8 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleme: 8 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Dean.308 dedi: Sağ ol hocam arkadaş bilmiyor anlatamadik. Genişletmek için tıkla... Flash bellek hazır ama nasıl format atacağım? Bilgisayara taktım Flash belleği Boot Device Priority basıyorum ama flash bellek görünmüyor. Recep Baltaş dedi: Bu rehber açık ve net: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sen yine videoda anlttığım gibi MBR seçeceksin. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... MBR yaptım. Hangisine basmalıyım. MBR yaptım. Osman Dayan dedi: Flash bellek hazır ama nasıl format atacağım? Bilgisayara taktım Flash belleği Boot Device Priority basıyorum ama flash bellek görünmüyor. MBR yaptım. Hangisine basmalıyım. MBR yaptım. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama yapamadım.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 8 Ekim 2021 #25 Boot device pipritye girdinmi. Artı 0 Eksi
KS KS Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #26 MotoCBR dedi: Boot device pipritye girdinmi. Genişletmek için tıkla... Evet girdim, usb flash görünmüyo. Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Boot device pipritye girdinmi. Genişletmek için tıkla... Evet girdim, usb flash görünmüyo.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 8 Ekim 2021 #27 Biostan değil de boot menuden yapmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #28 MotoCBR dedi: Biostan değil de boot menuden yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl giricem? Artı 0 Eksi
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 8 Ekim 2021 #29 Sistem açılınca ilk ekranda yazar tuşlar yazıyor ya. Boot menu yazar. Artı 0 Eksi
KS KS Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #30 MotoCBR dedi: Sistem açılınca ilk ekranda yazar tuşlar yazıyor ya. Boot menu yazar. Genişletmek için tıkla... Anlamadım! Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Sistem açılınca ilk ekranda yazar tuşlar yazıyor ya. Boot menu yazar. Genişletmek için tıkla... Anlamadım!