G GyRFaLCoN Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 247 Çözümler 4 17 Mart 2021 #11 zeki1981 dedi: O kadar değil anakartı DDR3. Genişletmek için tıkla... İşin esprisiydi zaten ciddiye almadınız umarım Anakarttaki bağlantı sata 2. Alttaki video olayın kafanda biraz şekillenmesine yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zeki1981 dedi: O kadar değil anakartı DDR3. Genişletmek için tıkla... İşin esprisiydi zaten ciddiye almadınız umarım Anakarttaki bağlantı sata 2. Alttaki video olayın kafanda biraz şekillenmesine yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Mart 2021 #12 GyRFaLCoN dedi: Anakarttaki bağlantın SATA 2. alttaki video olayın kafanda biraz şekillenmesine yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben konu sahibi değilim.
GyRFaLCoN dedi: Anakarttaki bağlantın SATA 2. alttaki video olayın kafanda biraz şekillenmesine yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben konu sahibi değilim.
G GyRFaLCoN Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 247 Çözümler 4 17 Mart 2021 #13 zeki1981 dedi: Ben konu sahibi değilim. Genişletmek için tıkla... Evet farkındayım konu sahibine yazarken sizin mesajı alıntıladım ancak düzelttim, hemen kızmayın biraz zaman tanıyın.
zeki1981 dedi: Ben konu sahibi değilim. Genişletmek için tıkla... Evet farkındayım konu sahibine yazarken sizin mesajı alıntıladım ancak düzelttim, hemen kızmayın biraz zaman tanıyın.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #14 Takılır, sisteme büyük bir katkısı olur.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Mart 2021 #15 GyRFaLCoN dedi: Evet farkındayım konu sahibine yazarken sizin mesajı alıntıladım ancak düzelttim, hemen kızmayın biraz zaman tanıyın. Genişletmek için tıkla... Ne kızması hocam ayıpsın.
GyRFaLCoN dedi: Evet farkındayım konu sahibine yazarken sizin mesajı alıntıladım ancak düzelttim, hemen kızmayın biraz zaman tanıyın. Genişletmek için tıkla... Ne kızması hocam ayıpsın.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 17 Mart 2021 #16 xfury dedi: ASUS M3A. Genişletmek için tıkla... SATA 2 desteği var en fazla. SSD takılabilir ama 300 MB/s sınırı olacak. Yani 560 MB/s okuma hızı destekliyorsa bir SSD, SATA 2'de 240 veya da 250 MB/s çıkar hızlar. Çünkü 300 MB/s limiti var. SATA 3'te bu limit 600 MB/s. Bütçeniz ne kadar?
xfury dedi: ASUS M3A. Genişletmek için tıkla... SATA 2 desteği var en fazla. SSD takılabilir ama 300 MB/s sınırı olacak. Yani 560 MB/s okuma hızı destekliyorsa bir SSD, SATA 2'de 240 veya da 250 MB/s çıkar hızlar. Çünkü 300 MB/s limiti var. SATA 3'te bu limit 600 MB/s. Bütçeniz ne kadar?