Eski/bozuk bilgisayar parçalarından kazanç sağlamak

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar YouTube üzerinde eski bilgisayar parçalarından altın elde eden bir videoya denk geldim. Bu mümkün mü? Ya da parçaların içinde böyle değerli başka maddeler var mı?

Bilgisayar bileşenlerinde altın olduğu doğru. İz miktarda var.

Muhtemelen elde etmek için asit kullanıyorlardır diye düşünüyorum. Ülkemizde kaliteli kimyasal satan firmalar € veya £ üzerinden satış yapıyorlar. Hadi parayı denkleştirdiniz diyelim, ticari işletme olmanız gerekli yoksa satmıyorlar.

Haliyle astarı yüzünden pahalıya gelecektir.

Haklısın.
Forumun şifresini arada bir unutuyorsunuz galiba?

Bir ara da SIM kartlardan altın elde ediyorlardı. Teknik olarak mümkün de kim uğraşabilir ki buna? SIM kartı videosunda 5000 tane falan harcıyorlardı. 0.1 mg falan çıkıyordu galiba. Yanlış bilgi vermeyeyim de işe yaramaz yani.

Forumun şifresini arada bir unutuyorsunuz galiba?
Bazı hedeflerimi gerçekleştirmek adına forumdan uzaklaşmaya karar verdim. Çoğu zaman girmiyorum bile. Bu hafta önemli 1-2 olay olduğu için buradayım

O değil, forum adına hayalini kurduğum şeye yaklaşmışken vakit ayıramadığım için uzak kalmak inanın beni çok üzüyor

Deniyoruz bakalım, belki umutlarımız gerçekleşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…