Hoxzy Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Elimde aktif kullandigim eski Casper kasa var bu kasaya MSI A320M takip APU sistem yapacağım. Bu anakart bu kasaya takılır mı? Birinci fotoğrafı Letgo'dan bulup SS aldim ama ayni. G41 MXE anakart takili şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Elimde aktif kullandigim eski Casper kasa var bu kasaya MSI A320M takip APU sistem yapacağım. Bu anakart bu kasaya takılır mı? Birinci fotoğrafı Letgo'dan bulup SS aldim ama ayni. G41 MXE anakart takili şu an.
FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #2 Kasanın ATX desteklemesi önemli. Yoksa içine X570 takın ne olacak.
Hoxzy Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #3 FurSam dedi: Kasanın ATX desteklemesi önemli. Yoksa içine X570 takın ne olacak. Genişletmek için tıkla... Yani şuan foxcoon g41 mxe var o da mATX yani a320m de mATX olduğu icin takabilir miyim a320m yi ?
FurSam dedi: Kasanın ATX desteklemesi önemli. Yoksa içine X570 takın ne olacak. Genişletmek için tıkla... Yani şuan foxcoon g41 mxe var o da mATX yani a320m de mATX olduğu icin takabilir miyim a320m yi ?
FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #4 Hoxzy dedi: Yani şuan foxcoon g41 mxe var o da mATX yani a320m de mATX olduğu icin takabilir miyim a320m yi ? Genişletmek için tıkla... Evet çok yüksek ihtimalle.
Hoxzy dedi: Yani şuan foxcoon g41 mxe var o da mATX yani a320m de mATX olduğu icin takabilir miyim a320m yi ? Genişletmek için tıkla... Evet çok yüksek ihtimalle.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 21 Nisan 2021 #5 µATX standart takacağın anakart µATX takabilirsin.
Hoxzy Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #6 FurSam dedi: Evet çok yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum yarin şahsıma ait olanin fotosunu aticam o zamanda da yardımcı olursan mutlu olurum. Conficker Belasi dedi: ΜATX standart takacağın anakart µATX takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani kesin takabilirim değil mi ona gore sadece Power alacağım cok önemli bu konu benim için.
FurSam dedi: Evet çok yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum yarin şahsıma ait olanin fotosunu aticam o zamanda da yardımcı olursan mutlu olurum. Conficker Belasi dedi: ΜATX standart takacağın anakart µATX takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani kesin takabilirim değil mi ona gore sadece Power alacağım cok önemli bu konu benim için.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 21 Nisan 2021 #7 Takarsın daha sonra düzgün kasa alırsın ona aktarırsın 5, 25" yuvaları olmayan fanı daha çok olan.
Hoxzy Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #8 Conficker Belasi dedi: Takarsın daha sonra düzgün kasa alırsın ona aktarırsın 5, 25" yuvaları olmayan fanı daha çok olan. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim şuanlik idare etmek için apu kuracağım ilerde nasip olursa kasa ve ekran karti ilavesi yapacağım yeniden sağ ol.
Conficker Belasi dedi: Takarsın daha sonra düzgün kasa alırsın ona aktarırsın 5, 25" yuvaları olmayan fanı daha çok olan. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim şuanlik idare etmek için apu kuracağım ilerde nasip olursa kasa ve ekran karti ilavesi yapacağım yeniden sağ ol.