Eski CD'ler nasıl yedeklenebilir?

kkweezy

Femtopat
Herkese merhaba, evde eski CD'ler var bunlar kaybolmadan buluta yedeklemek istiyorum. Laptopun CD okuyucusu bozuk, çevremde kimsenin de CD okuyuculu bir cihazı yok. Harici optik sürücülere baktım 700 TL'den başlıyor. Bu kadar para vermeden nasıl yedeklerim? Çünkü yedekledikten sonra bir daha kullanmayacağım öyle kenarda duracak. Biraz cin fikirle sürücüyle işim bitince iade etmek geldi ama etik olmaz sanırım. Bir internet kafe veya kütüphanede falan işimi yapmam mümkün müdür mesela? Şimdiden teşekkürler.

İnternet kafe varsa CD okuyucu oraya gidebilirsiniz.

İnternet kafe öyle işler için var. Bazı kitapçılarda da olabilir CD okuyucu. Yalnız, CD okumak (özellikle fazla veri varsa) uzun sürer benden söylemesi.

İnternet kafe öyle işler için var. Bazı kitapçılarda da olabilir CD okuyucu. Yalnız, CD okumak (özellikle fazla veri varsa) uzun sürer benden söylemesi.

Teşekkürler. Evet 10'dan fazla CD var maalesef uzun süreceğini tahmin etmiştim. Sanırım etraftan bir yerden CD okuyucu bulmam lazım ya da kendim alacağım artık.

Teşekkürler. Evet 10'dan fazla CD var maalesef uzun süreceğini tahmin etmiştim. Sanırım etraftan bir yerden CD okuyucu bulmam lazım ya da kendim alacağım artık.
Dostum çoğu laptopta hala okuyucu var. İstersen çevrende tanıdığın insanlara sor, kafe ile veya başka şekilde uğraşmak daha yorucu olur. Laptop ödünç almak kolay olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…