Bilgisayarda tek hesap var. Daha yeni yükledim Windowsu SSD'ye. HDD'deki Windowsu silmek için gerekli izinleri Administrator'e aktardım. Silmeyi deneyince admin yetkisi lazım diyor. Hesap zaten admin hesabı.
Bilmediğiniz bir şey tarafından engellenen dosyaları silmek için ücretsiz bir araçtır. LockHunter kötü niyetli yazılımlara ve bir nedenden ötürü dosyaları engelleyen diğer programlara karşı savaşmak için kullanışlıdır. Benzer diğer araçlardan...
Bilmediğiniz bir şey tarafından engellenen dosyaları silmek için ücretsiz bir araçtır. LockHunter kötü niyetli yazılımlara ve bir nedenden ötürü dosyaları engelleyen diğer programlara karşı savaşmak için kullanışlıdır. Benzer diğer araçlardan...
İlk başta Unlocker'le denedim. Aşırı yavaş. Çöp kutusunu doldurudu fakat dosya bir türlü silinmedi. Dediğiniz uygulama ise direkt hata verip kapandı Acaba konsoldan falan bir şekilde silmemizin imkanı yok mu?
En kısa zamanda masaüstüne geçip detatlı bir şekilde burada paylaşırım lakin unlocker gibi 1KB dosyayı bile çok yavaş silecekse işime yaramaz. Yaklaşık en az 20GB silmem gereken dosya var. Alternatif bir yolu yok mudur? Live Linux USB'si hazırlamayı biliyorum. Linux'tan yapabiliyorsak yönlendirirseniz sevinirim. Hatta faydalı bir rehber olarak paylaşılabilir.