Eski dizüstü bilgisayara harici ekran kartı takmak

SamiK

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Dizüstü bilgisayarımın ekran kartı performansı berbat seviyede. Biraz araştırdığımda harici ekran kartı takılabileceğini gördüm.
CPU-Z verilerine göre;
  • PCI-Express soket/soketleri var mı?
  • Varsa, donanımıma uygun harici ekran kartı ve PSU öneriniz nedir?
Not: Payday 2, CS:GO oyunlarını oynatsa yeterlidir.

Dosya Ekleri

• 1.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 6.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 1.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 51
Hocam harcayacağınız paraya değmez. Onun yerine APU sistem alın daha mantıklı.

"R7 240" öneririm. "2. el" olması çok önemli. 300-400 TL gibi bir fiyata "GTA 5" açabilen ve kasmadan oynatabilen bir "GPU."

"R7 240" öneririm. "2. el" olması çok önemli. 300-400 TL gibi bir fiyata "GTA 5" açabilen ve kasmadan oynatabilen bir "GPU."
Peki, bilgisayarımın donanımıyla uyumlu mu? Psu olarak öneriniz var mıdır?

APU sistem alın. AMD'nin APU'larını tercih edin.

Yeni bir sisteme bütçem yetersiz kalıyor. Bu yüzden elimdekinin ömrünü uzatmaya çalışıyorum
Bence hiçbir şey takmayın yaza kadar idare edin biraz daha, bütçenizi yükseltirsiniz hem yazın stoklar düzelecek diyorlar fiyatlar da düşer böylece.

Ekran kartı takabilmek için dönüştürücü almanız lazım, ekran kartı almanız lazım, PSU almanız lazım. Bunları aldınız diyelim masrafa girdiniz ancak çalışmama ihtimali de var. Ayrıca darboğazdan kaynaklı ve görüntüyü harici monitörden almamanızdan kaynaklı olarak kartın performansından neredeyse yarı yarı kayıp yaşamanız olası. Tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…