android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Şubat 2020 #11 Bluedad dedi: Tek 8 GB, şu anki duruma göre daha iyi olur. Ancak anakart 8 GB RAM destekliyor mu önemli olan bu. Genişletmek için tıkla... HABAR dedi: Desteklememe ihtimali var. Intel® Core™ i5-460M İşlemci (3M Önbellek, 2,53 GHz) Ürün Teknik Özellikleri Bakın burada en fazla 8 GB desteklediği yazıyor. Genişletmek için tıkla... En fazla 8 GB destekliyor. Tek kanalda 8 GB olmuyor mu? illa 4+4 mü olabilir?
Bluedad dedi: Tek 8 GB, şu anki duruma göre daha iyi olur. Ancak anakart 8 GB RAM destekliyor mu önemli olan bu. Genişletmek için tıkla... HABAR dedi: Desteklememe ihtimali var. Intel® Core™ i5-460M İşlemci (3M Önbellek, 2,53 GHz) Ürün Teknik Özellikleri Bakın burada en fazla 8 GB desteklediği yazıyor. Genişletmek için tıkla... En fazla 8 GB destekliyor. Tek kanalda 8 GB olmuyor mu? illa 4+4 mü olabilir?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 11 Şubat 2020 #12 Ben kendi laptopumda Kingston marka bellek kullanıyorum ve tavsiye ederim.
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Şubat 2020 #13 HABAR dedi: Ben iki üç ay önce aldım 50 lira civarıydı. 15 lira da vergi ödedim. Virüsü mü kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Saçma vergi muhabbetleri yüzünden Vergiyi ödeme işini nasıl yapıyoruz peki? SaviorAngel™ dedi: 4+4 yaparsa daha iyi olur, destekliyorsa Dual-channel desteğinden de yararlanır. Genişletmek için tıkla... Aliexpresste dual channel olarak arama yapayım bakalım. Fiyat farkına değerse alırım
HABAR dedi: Ben iki üç ay önce aldım 50 lira civarıydı. 15 lira da vergi ödedim. Virüsü mü kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Saçma vergi muhabbetleri yüzünden Vergiyi ödeme işini nasıl yapıyoruz peki? SaviorAngel™ dedi: 4+4 yaparsa daha iyi olur, destekliyorsa Dual-channel desteğinden de yararlanır. Genişletmek için tıkla... Aliexpresste dual channel olarak arama yapayım bakalım. Fiyat farkına değerse alırım
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 11 Şubat 2020 #14 android3 dedi: Vergiyi ödeme işini nasıl yapıyoruz peki? Genişletmek için tıkla... Teslim alımda kargoyla beraber oluyor genelde.
android3 dedi: Vergiyi ödeme işini nasıl yapıyoruz peki? Genişletmek için tıkla... Teslim alımda kargoyla beraber oluyor genelde.
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Şubat 2020 #15 SaviorAngel™ dedi: Teslim alımda kargoyla beraber oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
SaviorAngel™ dedi: Teslim alımda kargoyla beraber oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim