Eski dizüstü bilgisayara SSD takviye önerisi

250986

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
İkincili es geç kardeş ne olur ne olmaz sıfır tak ucuz yollu bir şey tak gitsin o zaman genede bilindik marka olsun
ayrıca 120GB yeterli mi?

120 gb SSD almayın pişman olursunuz laptopta SSD taktınan sonra darboğaz olacak mecbur HDD’yi çıkarmak zorunda kalacaksınız.
Darboğaz demeyimlimde güç yetmiyecek diyelim tüm bileşenleri besleyemediği için CPU kullanımında artış olacak.

Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
120 gb SSD almayın pişman olursunuz laptopta SSD taktınan sonra darboğaz olacak mecbur HDD’yi çıkarmak zorunda kalacaksınız.
Darboğaz demeyimlimde güç yetmiyecek diyelim tüm bileşenleri besleyemediği için CPU kullanımında artış olacak.
Sıkıntı yaşamaz internette dolaşacak arkadaş bende taktım laptopa 120GB hiç bir sorun yok

120gb'lık yeterli. Markası pek önemli değil bu durumda. Cebinize uygun olanı seçin. Kapasite yetersiz gelirse fotoğraf, video vb. şeylerinizi HDD'ye atarsınız. HDD'yi de harici disk olarak kullanırsınız.

Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification

Sıkıntı yaşamaz internette dolaşacak arkadaş bende taktım laptopa 120GB hiç bir sorun yok

Hocam benim arkadaşın laptopa aldık 120 alacaktı ben 240 al demiştim ne olur olmaz 1 yıl filan oldu heralde alıp taktığımız günden itibaren işlemciden kayıplar vardı güç kaynağı beslemiyordu içini açtım HDD'Yİyi çıkartıp SSD'yi taktım ancak o şekilde sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı