Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #1 Önceden açtığım bir ton Facebook hesabım var, bunların hiçbirinin mailini hatırlamıyorum. Bunları nasıl silebilirim?
Önceden açtığım bir ton Facebook hesabım var, bunların hiçbirinin mailini hatırlamıyorum. Bunları nasıl silebilirim?
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Şubat 2019 #2 Hatırlamadığın bir profile giremeyeceğin için, silemezsin de.
crazy_vefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 3 Şubat 2019 #3 Kendine ait olduğunu kanıtlarsan Facebook destek ekibi silme işlemi yapıyor diye biliyorum.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #4 Viktor R3znov dedi: Hatırlamadığın bir profile giremeyeceğin için, silemezsin de. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde mail atıp silme imkanım yok mu?
Viktor R3znov dedi: Hatırlamadığın bir profile giremeyeceğin için, silemezsin de. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde mail atıp silme imkanım yok mu?
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Şubat 2019 #5 Butschi dedi: Bir şekilde mail atıp silme imkanım yok mu? Genişletmek için tıkla... O hesabın sana ait olduğunu kanıtlayabilmen için birçok belge ve soru sorulacaktır. Mailini dahi hatırlamadığın hesabın, sana ait olduğunu kanıtlayabileceğini sanmıyorum ve muhtemelen fake hesap. Fake hesaplar konusunda yardımcı olmuyorlar.
Butschi dedi: Bir şekilde mail atıp silme imkanım yok mu? Genişletmek için tıkla... O hesabın sana ait olduğunu kanıtlayabilmen için birçok belge ve soru sorulacaktır. Mailini dahi hatırlamadığın hesabın, sana ait olduğunu kanıtlayabileceğini sanmıyorum ve muhtemelen fake hesap. Fake hesaplar konusunda yardımcı olmuyorlar.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2019 #6 Facebook'un destek ekibiyle iletişime geç, elinde bir kanıt varsa Facebook'a mail at.