Eski Facebook sürümüne nasıl geçerim? Birçok uzantı denedim ancak hiçbiri çalışmıyor.
PC için nasıl yaparım?Uygulama ayarlarından Facebook'un güncellemelerini kaldır tuşuna basarsanız devre dışı gibi bir şey oluyor. Geri girince eski sürümde başlıyor sanırım. Ek olarak .APK uzantılı dosyalar ile eski Facebook indirmeyi deneyebilirsiniz.
PC için yapmam gerekiyor, yine de teşekkürler.Geçebilirsiniz telefonunuza Facebook'un eski sürümlerini APK olarak indirip kurarsanız, PC için imkanı olduğunu sanmıyorum.
Bilgisayar için yapamazsınız diye düşünüyorum. Böyle bir şeyi yapan kaynak da bulunacağını düşünmüyorum. Sizden başka ihtiyacı olan yoktur bence.PC için nasıl yaparım?
PC için yapamam gerekiyor, yine de teşekkürler
Bilgisayar için yapamazsınız diye düşünüyorum. Böyle bir şeyi yapan kaynak da bulunacağını düşünmüyorum. Sizden başka ihtiyacı olan yoktur bence.
Bunu deneyebilirim. Teşekkürler.BlueStacks ve APK yüklemek olur mu acaba?
Old Layout for Facebook adında bir sürü uzantı var ancak çoğu geçen haftalarda çalışmaz hale gelmiş. Benim dışımda da çok fazla yapmaya çalışan var bunu.Bilgisayar için yapamazsınız diye düşünüyorum. Böyle bir şeyi yapan kaynak da bulunacağını düşünmüyorum. Sizden başka ihtiyacı olan yoktur bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.