H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 5 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar yeni bir fan aldım fakat eskisini nasıl sökeceğim bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Kasa modelim: Dark Argon 400W. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Arkadaşlar yeni bir fan aldım fakat eskisini nasıl sökeceğim bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Kasa modelim: Dark Argon 400W.
KS KS H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 5 Şubat 2021 #11 Kasanın yandan görünümü bu şekilde arkadaşlar. uguratakan dedi: Kaba bir tabirle kırmızı ile işaretlediğim yere tornavida sokarak ayırıyor ve ön paneli söküyorum ben genelde bu tip dandik kasalarda. İlk mesajımda da söyledim bunu . Genişletmek için tıkla... Hocam bir zarar gelmez değil mi? Artı 0 Eksi
Kasanın yandan görünümü bu şekilde arkadaşlar. uguratakan dedi: Kaba bir tabirle kırmızı ile işaretlediğim yere tornavida sokarak ayırıyor ve ön paneli söküyorum ben genelde bu tip dandik kasalarda. İlk mesajımda da söyledim bunu . Genişletmek için tıkla... Hocam bir zarar gelmez değil mi?
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 5 Şubat 2021 #12 Hacışakirbey dedi: Eki Görüntüle 867295 Kasanın yandan görünümü bu şekilde arkadaşlar. Hocam bir zarar gelmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Ön panel de görünecek şekilde atarsan daha kolay görürüz. Artı 0 Eksi
Hacışakirbey dedi: Eki Görüntüle 867295 Kasanın yandan görünümü bu şekilde arkadaşlar. Hocam bir zarar gelmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Ön panel de görünecek şekilde atarsan daha kolay görürüz.
KS KS H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 5 Şubat 2021 #13 uguratakan dedi: Ön panel de görünecek şekilde atarsan daha kolay görürüz. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam. Artı 0 Eksi
uguratakan dedi: Ön panel de görünecek şekilde atarsan daha kolay görürüz. Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 5 Şubat 2021 #14 Dediğim kasalardan tornavida ile açabilirsiniz ama nazik olun kırmayın dişleri. Artı 0 Eksi