Eski FNATIC oyuncusu Derke, Vitality ile anlaşmış olabilir

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Eski FNATIC oyuncusu Derke, Team Vitality ile anlaşmış olabilir. Sayf'den daha iyi elbette, ancak asil soru FNATIC nasil Derke'nin yerini dolduracak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaajak,xeus falan diyorlar ama bence boş. Fnatic bu sene çok pişman olacak gibime geliyor. Derkeyi yollamak, pek mantıklı bir hareket değildi.

Kaajak,xeus falan diyorlar ama bence boş. Fnatic bu sene çok pişman olacak gibime geliyor. Derkeyi yollamak, pek mantıklı bir hareket değildi.

Boaster cok iyi bir IGL olsa da saadhak var mesela, en azindan skor katkisi daha cok olabilirdi, Derke kalabilirdi. Kaajak'i ben fazla begenmiyorum, en azindan FNATIC'te oynayacak kadar. Xeus yakisirdi.

Boaster konusuna kesinlikle katılıyorum. Evet takımda yeri ayrı fakat insan biraz frag katkısı sağlar e spor oynuyorsun sonuçta. Xeus yakışabilir, onun dışında aspas şuan tam olarak olmasa da serbest gibi duruyor. Belki bir sürpriz olabilir.

Evet, aspas ile takim maksimum seviyesine ulasabilir. Team Heretics'in muhtemelen 2025'te yapacagi EMEA dominasyonunu yapabilirler.

Aspasin BLEED'e gitmesi konusuluyordu BLEED ligden dustu, iptal oldu cok yuksek ihtimal gitmesi. EMEA'ya pek gelecegini zannetmiyorum.

Vitality Sayf'i göndermeyecekse nasıl olacak? Kim rol değişikliğine gidecek. Bir tık aceleci transfer olmuş gibi sanki. Sayf giderse eğer mantıklı. Xeus veya Kaajak'a teklif götürüp sonuç alamadılarsa en mantıklısı derke şu an.

Sayf düelist oynasa da aslında onu Flex gibi de degerlendirebiliriz çünkü zamanında cypher,kj oynadığını görmüştüm. Muhtemelen takımda kalırsa o rol değişikliğine gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…