Eski fox TV programı adı nedir?

KremJanti

Kilopat
Arkadaşlar çok uzun süredir araştırıyorum ama bir türlü bulamadım, belki hafızası güçlü bir arkadaş yardımcı olabilir. Eskiden sene 2009 2010 2011 tam hatırlayamıyorum gece 12.30 gibi fox TV de bir program başlardı. Programın içeriği yabancı absürt reklamlar gibi bir şey idi. Mantık aranmıyordu hep ters köşe yapıyordu ama komikti sarıyordu, var mı hatırlayan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çok uzun süredir araştırıyorum ama bir türlü bulamadım, belki hafızası güçlü bir arkadaş yardımcı olabilir. Eskiden sene 2009 2010 2011 tam hatırlayamıyorum gece 12.30 gibi fox TV de bir program başlardı. Programın içeriği yabancı absürt reklamlar gibi bir şey idi. Mantık aranmıyordu hep ters köşe yapıyordu ama komikti sarıyordu, var mı hatırlayan?

Buradan bak istersen
Link:

Bir zamanlar TRT 2 de bir Meksika dizisi vardı. Bu dünyayı sardı, öyle ki Rusya'da bir bayan sonunu söyleyin dairemi ona vereceğim dedi. Bu dizinin adı "Zenginler'de Ağlar" saatini beklerdik. Sonunda çocuk ailesine kavuştu. Şimdi ise akıllı telefon, oyun bilgisayarı internet popüler! TV de seviliyor fakat bir adım geriden geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı