ghostrtr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.145 Çözümler 3 16 Şubat 2021 #11 Taylan Dinler dedi: Eğer SSD yok ise 8.1 kurun. SSD olmadan 10 kurarsanız işkence gibi olur. Kilitlenme vb. Genişletmek için tıkla... SSD var 240gb. 357971 dedi: Evet ama Windows 8.1 tam desteği kesildi, Windows 10 kurarsınız ama işkence çekebilirsiniz, garantiye almak için Lubuntu kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce hiç kullanmadım temeli nasıldır Windows'a benzer mi ?
Taylan Dinler dedi: Eğer SSD yok ise 8.1 kurun. SSD olmadan 10 kurarsanız işkence gibi olur. Kilitlenme vb. Genişletmek için tıkla... SSD var 240gb. 357971 dedi: Evet ama Windows 8.1 tam desteği kesildi, Windows 10 kurarsınız ama işkence çekebilirsiniz, garantiye almak için Lubuntu kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce hiç kullanmadım temeli nasıldır Windows'a benzer mi ?
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.606 Makaleler 3 Çözümler 66 16 Şubat 2021 #12 Lubuntu'ya ne gerek var. Kurun Windows 10 sorun olmaz. Bilgisayarınız gayet yeterli.
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2021 #13 ghostrtr dedi: SSD var 240GB. Hocam daha önce hiç kullanmadım temeli nasıldır Windows'a benzer mi? Genişletmek için tıkla... Normal bir kullanıcıysanız Windows 10 kullanın hiç Lubuntu'ya gerek yok.
ghostrtr dedi: SSD var 240GB. Hocam daha önce hiç kullanmadım temeli nasıldır Windows'a benzer mi? Genişletmek için tıkla... Normal bir kullanıcıysanız Windows 10 kullanın hiç Lubuntu'ya gerek yok.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #14 Bu bilgisayarda Windows 10 çalıştırabileceğinizi düşünüyorum. ghostrtr dedi: Hocam daha önce hiç kullanmadım temeli nasıldır Windows'a benzer mi ? Genişletmek için tıkla... Benzemez hocam, büyük ihtimalle çuvallarsınız.
Bu bilgisayarda Windows 10 çalıştırabileceğinizi düşünüyorum. ghostrtr dedi: Hocam daha önce hiç kullanmadım temeli nasıldır Windows'a benzer mi ? Genişletmek için tıkla... Benzemez hocam, büyük ihtimalle çuvallarsınız.