Eski güç kaynağı kablosu kullanılır mı?

kiper

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller.

Bugün abimin gittiği yerde lazım olacağından dolayı güç kaynağı kablomuzu götürdü. Lakin evde 1 adet eskiden kalma kablo daha var (ekte) bunu kullanmamın PSU'ya zararı olur mu? Sorulacak sorulara şöyle cevap vereyim daha önce Pro 2000 bilgisayarda kullanılmış olmalı bu kablo ve son durumu ne bilmiyorum güncel PSU Cooler Master Elite v3.

Dosya Ekleri

• 20250214_175657_mfnr.jpg
    20250214_175657_mfnr.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 20250214_175713.jpg
    20250214_175713.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba herkese iyi sosyaller.

Bugün abimin gittiği yerde lazım olacağından dolayı güç kaynağı kablomuzu götürdü. Lakin evde 1 adet eskiden kalma kablo daha var (ekte) bunu kullanmamın PSU'ya zararı olur mu? Sorulacak sorulara şöyle cevap vereyim daha önce Pro 2000 bilgisayarda kullanılmış olmalı bu kablo ve son durumu ne bilmiyorum güncel PSU Cooler Master Elite v3.
Güç kablosunun etrafında yırtık, aşınma, şase olmadığından eminseniz kullanabilirsiniz. Ama çok kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Eğer çok eskiyse, kontak noktalarında korosyon, pas vs. olabilir.

Güç kablosunun etrafında yırtık, aşınma, şase olmadığından eminseniz kullanabilirsiniz. Ama çok kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Eğer çok eskiyse, kontak noktalarında korosyon, pas vs. olabilir.
hayir yok ancak soyle badana izi var ve içide gayet temiz sadece 3 saat götürse yeter eski kablo akşama gelecek

9800X3D ve 4070Ti Super bulunan şahsi bilgisayarımda 25 senelik sararmış bir güç kablosu kullanıyorum. Soyulmalarda şase yoksa sorunsuz kullanırsın.
hey maşallah, Allah iyi günde kullanmayı nasip etsin bilgi için sağolun takıp bilgi vereceğim

9800X3D ve 4070Ti Super bulunan şahsi bilgisayarımda 25 senelik sararmış bir güç kablosu kullanıyorum. Soyulmalarda şase yoksa sorunsuz kullanırsın.
ekran karti güç ışığı vs yandı şimdi bir kaç dakika kalsın çalıştırayım 🙂

çalıştı hocam bi sorun yok ancak korktuğumdan dolayı içimde kötü bir his var o kadar 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı