Eski HDD FPS düşmesi yapar mı?

518900

Hectopat
SSD veya HDD modeli
Toshiba 500GB HDD
Anakart
Asus Prime A320m-F
Eski bilgisayarımdaki HDD'yi yeni topladığım sisteme taktım GTA 5 oynarken drop oluyor. Eski HDD drop yapar mı?

İşlemci - AMD Ryzen 5 Pro 4650G.
RAM - 8 GB 2666MHz (1x8)

Eski bilgisayarımdaki HDD'yi yeni topladığım sisteme taktım GTA 5 oynarken drop oluyor. Eski HDD drop yapar mı?

RAM - 8 GB 2666MHz (1x8)

Badsector varsa yapar tabii ki. HDD'yi test edebilirsiniz.

RAM - 8 GB 2666MHz (1x8)

Dostum benim HDD de sıkıntı var ve CS:GO'da normalde 150-200 FPS alan ben şu an 70-100 zor alıyorum. Çözümü SSD ya da yeni bir HDD ama yüksek boyutlu bir SSD alabilirsen nefis olur senin adına.

Normal şartlarda HDD`in oyunlarda ki FPS`e artı veya eksi katkısı yoktur. Ancak eski HDD`lerde sağlık, okuma/yazma hızları gibi etkenler, oyunun kurulu olduğu diskin görüntü yüklemesinde etkilidir. Bundan ötürü en basit sebep olarak, eski bir HDD`in oyundaki gelen görüntüyü yavaş işlemesi oyun içi drop ve benzeri problemlere yol açmaktadır. HDD değerlerinizi açık olarak paylaşırsanız, oranları inceleyerek yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…