U UmutJSA93 Kilopat Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #1 Benim HDD çöp olmuş. Aynı HDD'yi alsam herhangi bir sıkıntı olur mu? Eskisini atmak istemiyorum onu da kullanmak için yeni bir kabloya ihtiyacım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2019
Benim HDD çöp olmuş. Aynı HDD'yi alsam herhangi bir sıkıntı olur mu? Eskisini atmak istemiyorum onu da kullanmak için yeni bir kabloya ihtiyacım var mı?
Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 24 Şubat 2019 #2 Ben de eski bir HDD kullanıyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım kablo işini bilemeyeceğim.
E Ertuğrul Damar Decapat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 50 24 Şubat 2019 #3 Kablonun çalışıp çalışmadığını dene,sonrasında HDD seni idare edecekse ya da çalışıyorsa kullanabilirsin iyi forumlar.
Kablonun çalışıp çalışmadığını dene,sonrasında HDD seni idare edecekse ya da çalışıyorsa kullanabilirsin iyi forumlar.
U UmutJSA93 Kilopat Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #4 Şuan ki HDD de bad sector var. Bu HDD'nin aynısından alıp takacağım bir sorun olur mu? Birde fazladan hangi kabloyu almam gerekiyor? Ertuğrul Damar dedi: Kablonun çalışıp çalışmadığını dene,sonrasında HDD seni idare edecekse ya da çalışıyorsa kullanabilirsin iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Kablolarda sıkıntı yok ki.
Şuan ki HDD de bad sector var. Bu HDD'nin aynısından alıp takacağım bir sorun olur mu? Birde fazladan hangi kabloyu almam gerekiyor? Ertuğrul Damar dedi: Kablonun çalışıp çalışmadığını dene,sonrasında HDD seni idare edecekse ya da çalışıyorsa kullanabilirsin iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Kablolarda sıkıntı yok ki.