A Aygun4o Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2017 #1 Yeni anakart, islemci ve RAM aldim. Ekran kartim, PSU ve HDD'yi yenilemedim. Simdi Windows meselesi nasil olacak? HDD'de Windows var ama anakart yeni oldugu icin yeniden yaptrmalı mıyım veya kendim yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2017
Yeni anakart, islemci ve RAM aldim. Ekran kartim, PSU ve HDD'yi yenilemedim. Simdi Windows meselesi nasil olacak? HDD'de Windows var ama anakart yeni oldugu icin yeniden yaptrmalı mıyım veya kendim yapabilir miyim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 23 Ekim 2017 #2 Windows yeni bileşenleri tanıyacaktır. Ancak temiz kurulum yapmanız daha doğru olacaktır. Aşağıdaki konuda bulunan rehberleri kullanabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows yeni bileşenleri tanıyacaktır. Ancak temiz kurulum yapmanız daha doğru olacaktır. Aşağıdaki konuda bulunan rehberleri kullanabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum