Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Hocam başlıkta belirttiğim gibi anakartı değiştireceğim. Yeni HDD almayıp eskisini bağlamayı düşünüyorum. Bilgisayar normal bir şeklide açılır mı? Bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2021
Hocam başlıkta belirttiğim gibi anakartı değiştireceğim. Yeni HDD almayıp eskisini bağlamayı düşünüyorum. Bilgisayar normal bir şeklide açılır mı? Bir sorun olur mu?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 2 Nisan 2021 #2 Takılır. Format atıp kullanırsınız, tabii HDD`de bir bozukluk yoksa.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #3 Measterpo dedi: Takılır. Format atıp kullanırsınız, tabii HDD`de bir bozukluk yoksa. Genişletmek için tıkla... Hocam direk format atmadan kullanabilir miyim?
Measterpo dedi: Takılır. Format atıp kullanırsınız, tabii HDD`de bir bozukluk yoksa. Genişletmek için tıkla... Hocam direk format atmadan kullanabilir miyim?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 2 Nisan 2021 #4 Tc_hamza dedi: Hocam direk format atmadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İçerisinde işletim sistemi yüklü ise boot ederken karışıklık olabilir. Önerim formatlamanızdır.
Tc_hamza dedi: Hocam direk format atmadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İçerisinde işletim sistemi yüklü ise boot ederken karışıklık olabilir. Önerim formatlamanızdır.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #5 Tc_hamza dedi: Hocam direk format atmadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İçinde Windows yoksa tak kullan. Windows varsa da takabilirsin ama sürücü sorun çıkarabilir. Format en iyisi.
Tc_hamza dedi: Hocam direk format atmadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İçinde Windows yoksa tak kullan. Windows varsa da takabilirsin ama sürücü sorun çıkarabilir. Format en iyisi.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #6 drmstafaa dedi: İçinde Windows yoksa tak kullan. Windows varsa da takabilirsin ama sürücü sorun çıkarabilir. Format en iyisi. Genişletmek için tıkla... içinde windows 10 kurulu. Boot nasıl edebilirim?
drmstafaa dedi: İçinde Windows yoksa tak kullan. Windows varsa da takabilirsin ama sürücü sorun çıkarabilir. Format en iyisi. Genişletmek için tıkla... içinde windows 10 kurulu. Boot nasıl edebilirim?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #7 Tc_hamza dedi: İçinde Windows 10 kurulu. Boot nasıl edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece o HDD olacaksa kendi Boot edecektir zaten. Olmadı anakartın Boot menüsünden HDD'yi seçersin.
Tc_hamza dedi: İçinde Windows 10 kurulu. Boot nasıl edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece o HDD olacaksa kendi Boot edecektir zaten. Olmadı anakartın Boot menüsünden HDD'yi seçersin.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #8 drmstafaa dedi: Sadece o HDD olacaksa kendi Boot edecektir zaten. Olmadı anakartın Boot menüsünden HDD'yi seçersin. Genişletmek için tıkla... Ben HDD taktıktan sonra normal bir şekilde çalışır mı?
drmstafaa dedi: Sadece o HDD olacaksa kendi Boot edecektir zaten. Olmadı anakartın Boot menüsünden HDD'yi seçersin. Genişletmek için tıkla... Ben HDD taktıktan sonra normal bir şekilde çalışır mı?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #9 Tc_hamza dedi: Ben HDD taktıktan sonra normal bir şekilde çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Sürücü sorunları yaşamanız muhtemel. Çok önemli verileriniz varsa bir şekilde yedekleyip format atın.
Tc_hamza dedi: Ben HDD taktıktan sonra normal bir şekilde çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Sürücü sorunları yaşamanız muhtemel. Çok önemli verileriniz varsa bir şekilde yedekleyip format atın.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 800 Çözümler 4 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #10 drmstafaa dedi: Sürücü sorunları yaşamanız muhtemel. Çok önemli verileriniz varsa bir şekilde yedekleyip format atın. Genişletmek için tıkla... Sürücü sorunlarını çözmek mümkün mü?
drmstafaa dedi: Sürücü sorunları yaşamanız muhtemel. Çok önemli verileriniz varsa bir şekilde yedekleyip format atın. Genişletmek için tıkla... Sürücü sorunlarını çözmek mümkün mü?