sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 4 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, yeni sistem topladım ben fakat eski sistemimdeki HDD'yi kullanarak işletim sistemini SSD'ye kurmam lazım. HDD'de Windows 10 kurulu, sistem açılır mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Arkadaşlar, yeni sistem topladım ben fakat eski sistemimdeki HDD'yi kullanarak işletim sistemini SSD'ye kurmam lazım. HDD'de Windows 10 kurulu, sistem açılır mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #2 HDD'yi yeni sisteme taktığınızda Boot esnasında yeni sistemin sürücülerini kurar ve sistem açılır. Sonrasında temiz kurulum yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
HDD'yi yeni sisteme taktığınızda Boot esnasında yeni sistemin sürücülerini kurar ve sistem açılır. Sonrasında temiz kurulum yapabilirsiniz.
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 4 Mayıs 2021 #3 Kurulur fakat HDD'ye Windows 10 kurmak pek iyi fikir değil, hem eski demişsin. Artı 0 Eksi
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #4 Ybert dedi: Kurulur fakat HDD'ye Windows 10 kurmak pek iyi fikir değil, hem eski demişsin. Genişletmek için tıkla... Zaten SSD'ye kuracak da ISO hazırlamak için vb. HDD'yi takmak istiyor. Artı 0 Eksi
Ybert dedi: Kurulur fakat HDD'ye Windows 10 kurmak pek iyi fikir değil, hem eski demişsin. Genişletmek için tıkla... Zaten SSD'ye kuracak da ISO hazırlamak için vb. HDD'yi takmak istiyor.
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 4 Mayıs 2021 #5 AJFA dedi: Zaten SSD'ye kuracak da ISO hazırlamak için vb. HDD'yi takmak istiyor. Genişletmek için tıkla... SSD kısmını görmedim de, sağ olun. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Zaten SSD'ye kuracak da ISO hazırlamak için vb. HDD'yi takmak istiyor. Genişletmek için tıkla... SSD kısmını görmedim de, sağ olun.