Mak19 Hectopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 29 28 Kasım 2018 #1 Merhabalar ben yeni PC topladım ama elimde HDD olduğu için HDD almaya gerek duymadım. Acaba bu HDD'yi yeni sisteme taksam bir sorun olur mu? Başka bir işlem yapmama gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2018
Merhabalar ben yeni PC topladım ama elimde HDD olduğu için HDD almaya gerek duymadım. Acaba bu HDD'yi yeni sisteme taksam bir sorun olur mu? Başka bir işlem yapmama gerek var mı?
Viktor R3znov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 2.973 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Kasım 2018 #2 Ferrari'ye lpg takmak ne anlama geliyorsa aynısı olur
Mak19 Hectopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 29 28 Kasım 2018 #3 Viktor R3znov dedi: Ferrari'ye lpg takmak ne anlama geliyorsa aynısı olur Genişletmek için tıkla... Topladığım bilgisayar o kadar iyi değil zaten ileride yükseltme yapıcam o zaman yeni hdd de eklerim ondan sordum
Viktor R3znov dedi: Ferrari'ye lpg takmak ne anlama geliyorsa aynısı olur Genişletmek için tıkla... Topladığım bilgisayar o kadar iyi değil zaten ileride yükseltme yapıcam o zaman yeni hdd de eklerim ondan sordum