qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 19 Mart 2021 #1 Eski harddiskimi takayım dedim böyle dosyalar çıktı bunlar nedir? Hepsinin içinde aynı dosyalar var. Bu Windows 95 falan mı?
Eski harddiskimi takayım dedim böyle dosyalar çıktı bunlar nedir? Hepsinin içinde aynı dosyalar var. Bu Windows 95 falan mı?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.364 Çözümler 70 Yer Istanbul 19 Mart 2021 #2 qiro dedi: Bu Windows 95 falan mı? Genişletmek için tıkla... XP büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.098 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 Hocam galiba Windows'un eski sürümü HDD'ye yedeklenmiş. Artı 0 Eksi
KS KS qiro Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 357 Makaleler 1 19 Mart 2021 #4 Danotella dedi: Hocam galiba Windows'un eski sürümü HDD'ye yedeklenmiş. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ne demek bu? Windows yükseltme mi yapılmış? Artı 0 Eksi
Danotella dedi: Hocam galiba Windows'un eski sürümü HDD'ye yedeklenmiş. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ne demek bu? Windows yükseltme mi yapılmış?
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.098 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #5 qiro dedi: Anlamadım ne demek bu? Windows yükseltme mi yapılmış? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, format esnasında yüksek ihtimalle yedekleme yapılmış. Ki eski bir Windows sürümü gibi. Silmenizde bir sakınca olmaz. Artı 0 Eksi
qiro dedi: Anlamadım ne demek bu? Windows yükseltme mi yapılmış? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, format esnasında yüksek ihtimalle yedekleme yapılmış. Ki eski bir Windows sürümü gibi. Silmenizde bir sakınca olmaz.