İ İnfluence Hectopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 209 13 Temmuz 2017 #1 Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı güncellıyorum. İşlemci, anakart, RAM aldım ama eskı HDD'yi takacağım. Parçaları taktıktan sonra nasıl format atarım ya da formatı önceden mi atmalıyım? Windows 10 kuracağım. Şu anki HDD'de Windows 7 var. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2017
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı güncellıyorum. İşlemci, anakart, RAM aldım ama eskı HDD'yi takacağım. Parçaları taktıktan sonra nasıl format atarım ya da formatı önceden mi atmalıyım? Windows 10 kuracağım. Şu anki HDD'de Windows 7 var.
LukeSkywalker Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.385 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Death Star Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lord in Galactic Empire 13 Temmuz 2017 #2 HDD'i yeni sisteme taktığında Windows 7 açılır, çalışır. Yedeklerini vesaire al sonra direkt olarak formatını atabilirsin.
HDD'i yeni sisteme taktığında Windows 7 açılır, çalışır. Yedeklerini vesaire al sonra direkt olarak formatını atabilirsin.