Çözüldü Eski HDD'yi başka diskte Windows kuruluyken sıfırlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lkm13_688

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Ben birkaç gün önce yeni bir sistem topladım. Bunda 500 GB SSD var ancak pek yetmeyecek gibi duruyor. Eski bilgisayarımda da 500 GB HDD vardı. Ben bu HDD'yi şu anki bilgisayarda sıfırlayarak nasıl kullanabilirim? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Direk SATA kablosu ve anakarttan gelen güç kablosunu HDD'ye takın, daha sonra hızlı biçimlendirden kullanabilirsiniz direk.
Arkadaşlar selam. Ben birkaç gün önce yeni bir sistem topladım. Bunda 500 GB SSD var ancak pek yetmeyecek gibi duruyor. Eski bilgisayarımda da 500 GB HDD vardı. Ben bu HDD'yi şu anki bilgisayarda sıfırlayarak nasıl kullanabilirim? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

C: SSD yapın HDD sisteme takın ve D: Diski yapın ardından biçimlendir deyin ve NTFS formatı ile biçimlendirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı