Semih Güzel Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Eski laptoptan söktüğüm 2.5inch Toshiba HDD için kutu aldım denedim çalışmadı. Kutu mu arızalı neden olabilir? Kablo değiştirdim denedim olmadı içinde Windows vs kurulu diye okumuyor olabilir mi?
Eski laptoptan söktüğüm 2.5inch Toshiba HDD için kutu aldım denedim çalışmadı. Kutu mu arızalı neden olabilir? Kablo değiştirdim denedim olmadı içinde Windows vs kurulu diye okumuyor olabilir mi?
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #2 Dediğiniz gibi Windows kurulu diye şüpheleniyorsanız disk yöneticisine bakın.
Semih Güzel Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #3 Aliyev dedi: Dediğiniz gibi Windows kurulu diye şüpheleniyorsanız disk yöneticisine bakın. Genişletmek için tıkla... Orada da gözükmüyor maalesef ama HDD sesi geliyor ve ışık yanıyor.
Aliyev dedi: Dediğiniz gibi Windows kurulu diye şüpheleniyorsanız disk yöneticisine bakın. Genişletmek için tıkla... Orada da gözükmüyor maalesef ama HDD sesi geliyor ve ışık yanıyor.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #4 Muhtemelen kutu sorunlu.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 1 Haziran 2023 #5 Büyük ihtimalle kutu kalitesiz ve yeterli gücü sağlayamıyor. ORICO gibi kaliteli markaların kutularını kullanmanızı öneririm.
Büyük ihtimalle kutu kalitesiz ve yeterli gücü sağlayamıyor. ORICO gibi kaliteli markaların kutularını kullanmanızı öneririm.