F fioraz33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 198 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Selamlar yeni PC aldım içinde 240 GB SSD var. SSD'nin içinde Windows 10 yüklü. Eski HDD içinde de Windows 10 var bunları nasıl bağlayabilirim? Bilgisayarım ve HDD masaüstü.
Selamlar yeni PC aldım içinde 240 GB SSD var. SSD'nin içinde Windows 10 yüklü. Eski HDD içinde de Windows 10 var bunları nasıl bağlayabilirim? Bilgisayarım ve HDD masaüstü.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 23 Şubat 2021 #2 Eski harddiski yeni bilgisayarına bağlayıp biçimlendirebilirsin. Geçen hafta Windows kurulu eski harddiski biçimlendirdim hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Eski harddiski yeni bilgisayarına bağlayıp biçimlendirebilirsin. Geçen hafta Windows kurulu eski harddiski biçimlendirdim hiçbir sıkıntı çıkmadı.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 23 Şubat 2021 #3 HDD'yi normal şekilde bağla. Boot önceliği SSD üzerindedir muhtemelen. Windows üzerinden de disk yönetiminden biçimlendirip kullanabilirsin HDD'yi.
HDD'yi normal şekilde bağla. Boot önceliği SSD üzerindedir muhtemelen. Windows üzerinden de disk yönetiminden biçimlendirip kullanabilirsin HDD'yi.