Eski HDD'yi yeni sisteme takmak mümkün mü?

Kafaatanzi

Hectopat
2008'den kalma 320GB'lik hard diski videolar/fotolar tarzı şeyler için kullanacaktım. İçinde Windows 7 yüklü. PC'ye takınca otomatik normal PC'ye yani Windows 10'a attı. Taktığım hard disk 3'e bölünmüş şekilde geldi. D, F ve sistem için ayrılmış diye 3 isim vardı. Ben bunları tek tek biçimlendir mi diyeceğim? Nasıl tamamen sıfırlayacağım?

Disk yöneticisini açarak o diskin tüm birimlerini silip sonra tekrar bir yeni birim oluşturursan hem sıfırlamış hem tek birim yapmış olursun.

Sol alttan widows simgesine tıklayıp disk yöneticisi de orada ayrılan disklerin üzerine tıklayıp bu diski temizle de sonuncusuna geldiğin zaman diski genişlet de sonra onu da sıfırlayıp yeni birim diye oluştur bern öyle yapıyorum.

Disk yöneticisini açarak o diskin tüm birimlerini silip sonra tekrar bir yeni birim oluşturursan hem sıfırlamış hem tek birim yapmış olursun.
Sistem Ayrıldı diye ayrılan diskin içinde bir adet "bootsect.lxe.bak" adlı BAK dosyası var bunları da mı tamamen sil meliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…