Eski hoparlör çoklayıcı ile yeni sisteme takılabilir mi?

epicgoldsongg

Hectopat
Yeni 5+1 bir sistem alacağım ancak eski sistemlerim olan Z2300 ve tytan 2.1'in speakerlarını da çoklayıcı ile takmak istiyorum. Güç düşüşü veya bir problem olur mu, bilmiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Sadece speakerları takacaksan, bence bir problem olmaz çok yüksek ses seviyesinde patlamalar yaşayabilirsin.

Z2300'ü neden kullanmadınız peki gayet iyidir arıza vs mi var?

Sağ output girişi sıkıntılı ve kulaklık kadar ses veriyor elektrikçiler biz yapamayız dediler.
Sadece speakerları takacaksan, bence bir problem olmaz çok yüksek ses seviyesinde patlamalar yaşayabilirsin.

Genelde %40 civarlarında kullanıyorum ancak güç kaybı veya bozulma olur mu bilmiyorum.

Sağ output girişi sıkıntılı ve kulaklık kadar ses veriyor elektrikçiler biz yapamayız dediler.

Genelde %40 civarlarında kullanıyorum ancak güç kaybı veya bozulma olur mu bilmiyorum.

Anladım çıkışın birisi arızalı sanırım.
Yeni alacağınız ses sistemi ile Z5300'ün uydularını kullanmanı öneriyorum.

Başka bir şey gelmiyor aklıma.
Bu şekilde tatmin edici bir ses alabilirsinin diye düşünüyorum.

Teşekkürler benim de aklıma bir şey gelmiyor aşıktım adeta 10 yıldır kullanıyordum ne yapacağım şaşkınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…