Eski i5 2550K sisteme GTX 1060 almak mantıklı mı?

peki bana önerebiliceğiniz bir site varmı bunları almak için biraz araştırdım teknobiyotik, sinerji ve nanokatolog siteleri çıktı forumdan okuduğum kadarıyla ve genel anlamda hepsinde de şikayet var (gerçi vatanda da var ama ) daha önce satın alan varsa tecrübelerini yazabilir mi.
 
Teknobiyotik kişisel olarak tavsiye etmem. Kalburüstü bütün sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. En azından telefonla aradığınızda karşınıza biri çıkar. En ucuz neredeyse oradan alın.
 
600W bir PSU işinizi çok rahat görecektir. Hatta 500W bile gayet yeterli olacaktır. Ancak o işlemciye OC yapın. Madem K işlemci aldınız, o zaman faydalanın.
 
500w almak istememin sebebi ilerde anakart ve işlemci değişikliğine de giderim yüksek ihtimalle ön bir hazırlık olsun isterim
 

İyi bir soğutucunuz yoksa overclock'u fazla abartmayın derim. 4-4.2 Ghz iyidir. 80+ Bronze - Silver veya Gold sertifikalı herhangi bir PSU olabilir. Marka olarak önerim FSP veya Seasonic'dir.
 
gigabyte h61m s2pv overclock nasıl olur internetten baktım biraz ama bende 3.5 ghz falan oluyor max. psu yetmiyor şuan ondan mı acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…