Eski i7 işlemciler alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Yoklukta.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :D:D:D
Merhabalar.
Büççem 1000-2000TL olduğu için mezburen 2. Ele bakmak zorunda kaldım.
Bu butçede i7 3 ve 4. Nesiller öne çıkmışlar, en azından Letgo'da.
Bu işlemcilerin gideri var mı hâla onu merak ediyorum GTX 1080, GTX 1070 kartlarını besleyebilirler mi? Bunu merak ediyorum aydınlatırsanız sevinizim.
Şimdiden cevabınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye ikinci el alasınızki? AMD Ryzen 7 2700X Soket AM4 3.7GHz/ 4.35GHz 20MB Önbellek 105W 2.Nesil İşlemci incehesap.com

Şöyle bir durum var, kaç HZ monitörde hangi çözünürlükte ne tür oyunlar oynayacaksınız? Bütçeniz zaten küçük ise 1080 1070 gibi kartları sormanızı anlamlandıramadım? Eğer sistemi toplama amacınızı elinizde herhangi bir sistem parçası var mı yokmu yani ne eksik onları da yazıp toplam bütçeyi belirtirseniz daha iyi olur.

i7 4790

Sorunuzun yanıtı olarak i7 4790 ile 980ti kullanan arkadaşım var aşağı yukarı 1070 ayarında bir kart.
Herhangi bir darboğaz yaşamıyor.

Ama sonuca gelirsek sadece işlemci için 2000 lira bütçe az değil, illa Intel olacaksa i5 9600k bakabilirsiniz. Oldukça güçlü bir işlemci.
AMD tarafında 2600 dan yukarısı söylediğiniz kartları rahatça besler.

Dediğiniz Kartlar çok pahalı ve o bütçe ile almanız imkansız. Ayrıca beslemeyezler.Üstelik 2. el elektronik risktir,alınmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…