Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 8 Aralık 2020 #1 iPhone 6 kullanıyorum, cihaz iOS12'de kaldı. Bir şekilde formatlayıp 3. parti yazılımlarla daha güncel bir iOS sürümü kurmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
iPhone 6 kullanıyorum, cihaz iOS12'de kaldı. Bir şekilde formatlayıp 3. parti yazılımlarla daha güncel bir iOS sürümü kurmak mümkün mü?
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 8 Aralık 2020 #2 Mümkün değildir. iPhone 6, en fazla iOS 12 desteklemekte. İsterseniz Jailbreak yapabilirsiniz veya uyumsuz uygulama varsa iTunes'dan alıp, son uyumlu sürümü kurabilirsiniz.
Mümkün değildir. iPhone 6, en fazla iOS 12 desteklemekte. İsterseniz Jailbreak yapabilirsiniz veya uyumsuz uygulama varsa iTunes'dan alıp, son uyumlu sürümü kurabilirsiniz.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 8 Aralık 2020 #3 Apple desteği kestiyse gelmez Cydia'dan tema yapabirlsinz.
Kaan dursun Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #4 6 Için herhangi bir yazılım yükleyemezsiniz.
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 9 Aralık 2020 #5 Kaan dursun dedi: 6 Için herhangi bir yazılım yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini silsem?
Kaan dursun dedi: 6 Için herhangi bir yazılım yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemini silsem?
Kaan dursun Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #6 Mark Zuckerberg dedi: İşletim sistemini silsem? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem IPhone'un herahangi yazılımsal özellikleriyle oynamamanızdır, geri dönüşü olunmayan sorunlar çıkabilir.
Mark Zuckerberg dedi: İşletim sistemini silsem? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem IPhone'un herahangi yazılımsal özellikleriyle oynamamanızdır, geri dönüşü olunmayan sorunlar çıkabilir.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.993 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #7 İphone'u ne kadar kurcalarsanız o kadar batarsınız hocam. Birkaç uygulama (işinize yaramayan sistem uygulamaları) silebilirsiniz.
İphone'u ne kadar kurcalarsanız o kadar batarsınız hocam. Birkaç uygulama (işinize yaramayan sistem uygulamaları) silebilirsiniz.