Eski IPhone'leri iOS 15 görünümüne çevirme

TnawTheAnubis67

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Eski IPhone'ler günümüz standartları anlamında güncelleme konusunda biraz geride kalıyor. Bende mükemmel bir çözümle geldim. Jailbreak sayesinde telefonu iOS 15 görünümü verebilirsiniz. Ve bunun yanında extra özellikler de edinebilirsiniz. Ben iPhone 5S e uyguladım.
Kullanacağınız Tweak'ler:

1)callbar X
Bu eklenti iPhone X-11-12-13'deki gibi yuvarlatılmiş arama simgesi sunuyor.

2)betterccxı
Bunun tam anlamı ile iOS 15 ile pek alakası yok. Göze güzel geldiği için ekledim. Orjinalınden daha hoş duruyor bence.

3)floating dock
Bu bildiğimiz iPhone X-11-12-13'lerde gördüğümüz modern yani yuvarlatılmış dock. Hafiften macOS tarzı yansıtılmış. En son köşede en son girdiğiniz uygulama yer alıyor.
4)HS widgets
Sanırsam iOS 14 ile birlikte gelen widgetleri ekliyor. Aynısı değil fakat birebir benzeri olduğunu söyleyebilirim. Batarya, takvim, hava durumu eklenilebiliyor.)
5) littlexs
iPhone X tarzı klavye, bildirim barı, kilit ekranı, Home tuşu yerine Home çizgisi ve X tarzı kontrolleri ekliyor.

6) pencılcharging
Daha şık tasarımla batarya hareketlerini bildirim olarak yansıtan bir eklenti.

7)noctis12.
Bildiğimiz Dark mode. Fakat Instagram da biraz garip çalışıyor. Dock, klasör ve tüm sistem uygulamalarını Dark modeye alıyor.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim eski telefonum da iPhone 5S ve iOS sürümü 12.4.8. Ben de bu şekilde yapmak istiyorum ama Jailbreak falan yaparsam sıkıntı olur mu? (Sadece little xs ve pencil charcing yükleyeceğim.)

Çok hoş duruyor. Ben de kendi iPhone 6'ıma yapmak istiyorum ama güvenemiyorum. Herhangi bir zararı falan var mı?

Çok hoş duruyor. Ben de kendi iPhone 6'ıma yapmak istiyorum ama güvenemiyorum. Herhangi bir zararı falan var mı?

Yok hocam hiçbir zararı yok. PC'den checkra1n i Rufus'dan yazdırıp boot menüsüne girip oradan iPhone kablosunu bağlayıp adimlari takip edin. Daha sonra yükleme ekraninda error derse kabloyu çekip tekrwr takın %100 garantili olur. Ama USB lazım en az 2 GB.
Hocam benim eski telefonum da iPhone 5S ve iOS sürümü 12.4.8. ben de bu şekilde yapmak istiyorum ama Jailbreak falan yaparsam sıkıntı olur mu? (sadece little XS ve pencil charcing yükleyeceğim.)

Hocam 12.5.5'e güncelleyin aşagıda yazdım nasıl yapilacağını. Vallahi benim cihazda çok iyi çalışıyor bir zararini görmedim. Fakat ağır eklentiler biraz kastırabilir. Kaç senelik telefon yani.

Hocam sürümünüz nedir?

Adem Çaylı diye biri vardı YouTube'da, ben ondan yapıyordum eskiden hep. Ondan bakabilirsiniz.
Yükseltilebilen en son sürümdü sanırım. Son sürüm için jailbreak var mı yoksa daha çıkmadı mı? Kanal önerisi için teşekkürler bakacağım.
Jailbreak mi yoksa direk Tweak kurulumu mu diyorsunuz hocam?

Hem Jailbreak hem Tweak kurulumu için de olabilir ancak Tweak kurulumu daha faydalı olur Jailbreak için çok video var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…