Eski İşletim Sistemiyle İnternete Girme

Denemek lazım vakit geçirmek için eğlenceli geliyor. Hocam sıkılmazsa değişik bir şeye tanık olucaz[emoji23]

Ben en son 2 yıl önce denemiştim.Windows 98 SE ile hasbel kader bir forum sitesine girmeyi başarmıştım.

Kesinlikle emek ve birsürü zaman isteyen zahmetli bir iş. [emoji23] Geçen hafta Windows 98'le geçirmiş olduğum 3 saat içerisinde can sıkıntısından bir Bonzi Buddy bile indirememiştim. [emoji12] Uyumlu tarıyıcı desteği bile yok e tabi zevk işi.

Sanal makine üzerinden yapıyorsundur umarım bunu, diğer türlüsü resmen delilik.

Youtube'da izlediğim bir videoda (maalesef adını hatırlamıyorum) biri Windows 2000 ile tarayıcı yüklemekten tutun Minecraft bile oynuyordu. Bence denenebilir.

Rehber yazmazsan başvurmam
Biraz ara verdim, dün kendimi Windows 98'de kaybettim.
Youtube'da izlediğim bir videoda (maalesef adını hatırlamıyorum) biri Windows 2000 ile tarayıcı yüklemekten tutun Minecraft bile oynuyordu. Bence denenebilir.
Windows 2000'in kernel tabanını Windows XP'ninkisiyle değiştiriyorlar. Ondan sonra XP uyumlu her şey yükleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…